Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Ο Λ. Χέλης Συντονιστής της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ

Ολοκληρώθηκε η συγκρότηση της νέας ενδεκαμελούς Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ και του πενταμελούς Συντονιστικού Οργάνου με την εκλογή συντονιστή, αναπληρωτή συντονιστή και μελών του. Συντονιστής της αναδείχθηκε ο Λεωνίδας Χέλης.
Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Έβρου αποτελεί «η δημιουργία ενός μεγάλου κοινωνικού μετώπου αλληλεγγύης και ανατροπής, μακριά από λογικές ανάθεσης και αυτόκλητους σωτήρες».
Αναλυτικά, η Νομαρχιακή Επιτροπή αποτελείται από τους:
Νίκος Αργυρίου, Νατάσα Γκαρά, Χρήστος Δούκας, Δημήτρης Κατεργάρης, Γιώργος Κηπουρός, Κώστας Κυριαλάνης, Αναστασία Μαργαρίτη, Γιάννης Νενεδάκης, Κώστας Πανταζίδης, Φώτης Τζώρτζης και Λεωνίδας Χέλης.
Τα μέλη του Συντονιστικού Νομαρχιακής είναι:
Συντονιστής: Λεωνίδας Χέλης
Αναπληρώτρια Συντονίστρια: Νατάσα Γκαρά
Μέλος: Χρήστος Δούκας
Μέλος: Κώστας Κυριαλάνης
Μέλος: Γιάννης Νενεδάκης
Επιπλέον, εκλέχθηκαν αντιπρόσωποι για το Περιφερειακό Συντονιστικό όργανο οι: Λεωνίδας Χέλης, Χρήστος Δούκας, Γιώργος Καΐσας.
Τέλος, ορίστηκαν συντονιστές για τις εξής θεματικές ενότητες: Παιδεία/Πολιτισμός, Εργασιακά, Αλληλεγγύη/Υγεία/Πρόνοια, Κινήματα, Αγροτικά, Ισότητα/Φύλλου, Επικοινωνία, Νεολαία.
Η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή, υπογράμμισε τη βούλησή της για έναν ανοιχτό ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία, μέσα από πρωτοβουλίες κινηματικού και θεσμικού χαρακτήρα. Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Έβρου αποτελεί η δημιουργία ενός μεγάλου κοινωνικού μετώπου αλληλεγγύης και ανατροπής, μακριά από λογικές ανάθεσης και αυτόκλητους σωτήρες. Επιπλέον στόχο αποτελεί  η προβολή και η ζύμωση της εναλλακτικής ριζοσπαστικής πρότασης της Αριστεράς στην κοινωνία, σε κεντρικά και τοπικά θέματα, η ανάδειξη τοπικών ζητημάτων, οι δομές αλληλεγγύης και η επανασύνδεση της κοινωνίας με την ηθική, την πολιτική και την ελπίδα!