Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Οι πρώτοι 15 του Θανάση Βίτσα για το Δήμο της Σαμοθράκης

Ανακοινώθηκαν τα πρώτα 15 ονόματα της παράταξης «Δημοτική Ενωτική Συνεργασία Σαμοθράκης», με υποψήφιο δήμαρχο τον Θανάση Βίτσα που θα διεκδικήσει τον Μαίο τον δήμο του νησιού. Είναι ο τρίτος συνδυασμός που θα κατέβει στις εκλογές, τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα δεδομένα, μετά τις παρατάξεις Ατζανού και Αντωνάκη.
«Καταρτίσαμε ένα ψηφοδέλτιο, μέσα από το οποίο έχουν τη δυνατότητα να εκφραστούν όλες σχεδόν οι τοπικές κοινωνικές
ομάδες του Δήμου μας, έτσι ώστε να ανταποκριθούμε καλύτερα τόσο στα πολλά και σημαντικά θέματα της καθημερινότητας , όσο και στους μεγάλους στόχους και οράματα που προβάλλουν μπροστά μας για την ανάπτυξη του τόπου μας» σημειώνει σχετικά ο κ. Βίτσας, πρώην Αντιδήμαρχος του Γ. Χανού ο οποίος στο μήνυμά του προς τους δημότες Σαμοθράκης υπογραμμίζει ότι «με γνώμονα την αίσθηση του χρέους απέναντι στον τόπο μου και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν πολλοί συμπατριώτες μου ,αναλαμβάνω μαζί με ικανούς κι άξιους συνεργάτες την δημιουργία ενός νέου Συνδυασμού για τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές τον Μάιο του 2014 με την επωνυμία Δημοτική Ενωτική Συνεργασία Σαμοθράκης
Ο Συνδυασμός μας αποτελείται τόσο από έμπειρα στελέχη όσο κι από νέους ανθρώπους που επιθυμούν να προσφέρουν στον τόπο τους κι ελπίζουμε να αποτελέσει τη βάση για την συνεργασία όλων των δυνάμεων του νησιού μας.
Σ΄ αυτές τις εκλογές μαζί με τους συνεργάτες μου καταθέτουμε, γνώση, εμπειρία και διάθεση για προσφορά στο Δήμο μας και καλώ όλες τις Δυνάμεις, που ενδιαφέρονται για ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά, που αγωνιούν για το μέλλον του Δήμου μας και νοιάζονται για την πορεία του, σε συσπείρωση και συμπόρευση στην κοινή μας προσπάθεια.
Καταρτίσαμε ένα ψηφοδέλτιο, μέσα από το οποίο έχουν τη δυνατότητα να εκφραστούν όλες σχεδόν οι τοπικές κοινωνικές ομάδες του Δήμου μας, έτσι ώστε να ανταποκριθούμε καλύτερα τόσο στα πολλά και σημαντικά θέματα της καθημερινότητας , όσο και στους μεγάλους στόχους και οράματα που προβάλλουν μπροστά μας για την ανάπτυξη του τόπου μας. 
Χωρίς δεσμεύσεις
Χωρίς εξαρτήσεις…»
Με μόνη πηγή δύναμης την εμπιστοσύνη σας
Οι πρώτοι 15 ανακοινωθέντες υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι:
1. Γαλατούμος Νίκος
2. Παπάς Παναγιώτης
3. Πρόξενος Χρήστος
4. Ρεμπούτζιας Θοδωρής
5. Σκαρλατίδης Θανάσης
6. Βογιατζής Γιάννης
7. Γλήνιας Μιχάλης του Αθανασίου
8. Καπέλα Μαρία
9. Κορδώνια Ευγενία
10. Λαζανδρέας Νίκος
11. Μακρής Νίκος
12. Στεργίου Μανώλης
13. Τραχιώτης Νίκος
14. Χατζηγιαννακούδη Βάσω
15. Μαμουγιώργη Γεωργία