Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Η Αλεξανδρούπολη στο πόδι ... Ο Εθνικός γράφει ιστορία

Του Γιώργου Πανταζίδη

Γενικός ξεσηκωμός επικρατεί στην Αλεξανδρούπολη για το σημερινό 3ο παιχνίδι του ημιτελικού κόντρα στην Κηφισιά. Ο Εθνικός με εκπληκτικές εμφανίσεις πήρε δυο εκτός έδρας νίκες και καλείται σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, να σφραγίσει στο γήπεδό του μπροστά στον κόσμο του, την μεγάλη νίκη πρόκριση , για πρώτη φορά στον τελικό του πρωταθλήματος, εκεί που λογικά κόντρα στον Ολυμπιακό θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα Ελλάδας !

Ο φίλαθλος κόσμος της πόλης έχει αντιληφθεί την ιστορική σημασία του αγώνα και το ενδιαφέρον του είναι πολύ μεγάλο. Άλλωστε από το βράδυ της Παρασκευής και μετά τη 3η νίκη της ομάδας του Έβρου στην Κηφισιά είναι το μόνιμο θέμα συζήτησης. Από την πλευρά του, η διοίκηση του ΤΑΑ Βόλλευ Εθνικός Αλεξανδρούπολης με ανακοίνωσή του καλεί όλο τον κόσμο της πόλης μας να παρευρεθεί στο Κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» για να στηρίξει την ομάδα μας στον κρίσιμο αγώνα των play off με την Κηφισιά, που θα διεξαχθεί την Μ. Τρίτη 15 Απριλίου 2014 και ώρα 17:30.
«ΟΛΟΙ την Μ. Τρίτη στο Κλειστό της Αλεξανδρούπολης για να εμψυχώσουμε με το θερμό χειροκρότημα μας την ομάδα της καρδιάς μας. Ας γίνει ο κόσμος για άλλη μια φορά ο «7ος παίκτης» της ομάδας μας, που θα την οδηγήσει στον Τελικό του Πρωταθλήματος της Volleyleague.

Υπενθυμίζουμε ότι :

- Τα εισιτήρια διαρκείας (Gold και μπλε) ΔΕΝ θα ισχύσουν για τους αγώνες των play off του Πρωταθλήματος.

- Από τη Δευτέρα 14 Απριλίου θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας με την Κηφισιά και όσοι επιθυμούν να εξασφαλίσουν μια θέση για το παιχνίδι μπορούν να προμηθευτούν από τα γραφεία του Συλλόγου. (Πλ. Πολυτεχνείου - Αλεξανδρούπολη, Τηλ: 25510 28761)

- Οι κάτοχοι των Gold καρτών διαρκείας αφού προμηθευτούν το εισιτήριο τους (Γενική Είσοδος 10 Ευρώ) θα προσέρχονται στο γήπεδο από την ανατολική είσοδο και θα καταλαμβάνουν τη θέση τους κανονικά με την επίδειξη της κάρτας τους.

Τιμή εισιτηρίου : 10 Ευρώ (Γενική Είσοδος)

Μαθητικό – Φοιτητικό – Στρατιωτικό : 5 Ευρώ»

Μουστακίδης:  «Δεν τελειώσαμε»

Ο τεχνικός του Εθνικός Σάκης Μουστακίδης τόνισε: «Στα τρεις νίκες τελειώνουμε. Τόσα χρόνια στα γήπεδα, έχουμε δει πολλά. Μέχρι να τελειώσουμε θα έχω άγχος. Παίξαμε πολύ καλά,  Μπράβο κυρίως στα παιδιά που έχουν μεγάλη ηλικία.  Δεν εφησυχάζουμε. Θέλει προσοχή και συγκέντρωση. Θέλω στο επόμενο ματς να γεμίσει το γήπεδο και να παίξουμε καλά.

Σιδηρόπουλος«Ένα ακόμα βήμα»

Ο πασαδόρος και αρχηγός του Εθνικού Άκης Σιδηρόπουλος δήλωσε: «Κάναμε δύο βήματα για την πρόκριση και χρειάζεται ένα ακόμα. Είναι σημαντικό ότι είχαμε συγκέντρωση και καλή απόδοση, γιατί εμείς που έχουμε ομάδα με αθλητές που είναι μεγάλης ηλικίας δεν είναι εύκολο να παίζουμε συνεχόμενα παιχνίδια.  Είχαμε πολύ καλά ποσοστά στην επίθεση ακόμα και στην κακή υποδοχή... Ισως μας πηγαίνει η Κηφισιά. Τα βήματα να τα κάνουμε ένα ένα, γιατί αν δεν παίξεις καλύτερα από την Κηφισιά θα χάσεις. Το μυαλό που δεν είναι στον τελικό. Είμαστε κοντά, αλλά δεν τελείωσε τίποτα. Το γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης είναι μικρό για αυτά τα παιχνίδια. Η πόλη αγαπάει το βόλεϊ και είμαι σίγουρος θα θα υπάρχει κόσμος που δεν θα μπορεί να μπει. Είμαστε βήματα μπροστά σε σχέση με πέρσι. Είναι διαφορετική ομάδα, δεν κάνει εύκολα λάθη. Είναι σοβαρή ομάδα και το σημαντικό είναι ότι μπαίνει να κερδίσει και φαίνεται».