Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Στην Γ. Νικολάου στελέχη της «Ριζοσπαστικής Αυτοδιοίκησης ΑΜΘ»

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ κ. Κώστας Μορφίδης με τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Έβρου κ. Χρήστο Δούκα επισκέφτηκαν την Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Γεωργία Νικολάου - Μαυρανεζούλη. Τους συνόδευαν τα στελέχη της παράταξης κ.κ. Καϊσας, Κυργιαλάνης, Νενεδάκης, Σταυρόγλου και ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Λ. Χέλης.
Η συνάντηση, χρήσιμη και ενδιαφέρουσα από κάθε άποψη, κράτησε πάνω από μία ώρα, στην διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν από την κ. Νικολάου οι πρωτοβουλίες της Π.Ε. Έβρου, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και οι δυνατότητες που υπάρχουν για τον Έβρο.
Από την πλευρά της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ παρουσιάστηκαν οι κατευθύνσεις του προγράμματος της Παράταξης για το Νομό Έβρου, η προτεραιότητές της που αφορούν τον πρωτογενή τομέα, τους μικρομεσαίους και τον τουρισμό. Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα , με κοινή συναίνεση στο γεγονός ότι παρά τις δυσκολίες (οικονομικές και διαδικαστικές) που βάζει η μνημονιακή Κυβέρνηση, υπάρχει πεδίο να αναπτυχθούν και να υλοποιηθούν πολιτικές που να στηρίζουν την τοπική κοινωνία.