Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

"Χτίζω σπίτι δωρεάν και οικολογικά" από την "Κατασκευαστική Γεωργιάδη"

Από τη σημερινή παρουσίαση της "Κατασκευαστικής Γεωργιάδη"
Σήμερα το πρωί μετά τις 12, έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, η παρουσίαση του πρωτοποριακού στεγαστικού προϊόντος, της «Κατασκευαστική Γεωργιάδη» σε συνεργασία με την εταιρία «Φωτοβολταϊκά Βορείου Ελλάδος». Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν επαγγελματίες από την Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή.
Την εκδήλωση «άνοιξε» ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης δηλώνοντας "πρέπει να συνεχίσουμε να δημιουργούμε παρά την υφιστάμενη κατάσταση κρίσης, στην χώρα μας".
Εισηγήσεις έκαναν ο κ. Αγγελίδης από την «Φωτοβολταϊκά Βορείου Ελλάδος» και ο κ. Αγγελόπουλος ως εκπρόσωπος της «Marfin Egnatia Bank».

Πρόκειται για το πρόγραμμα «Χτίζω σπίτι σχεδόν δωρεάν & οικολογικά».
Η "Γεωργιάδης κατασκευαστική" εξασφαλίζει, σε συνεργασία με επιλεγμένες τράπεζες (Marfin Egnatia Bank, Eurobank και Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος), μία βιοκλιματική κατοικία καθαρού εμβαδού 82m2, ΣΧΕΔΟΝ ΔΩΡΕΑΝ, τοποθετώντας στη στέγη της ένα Φ/Β σύστημα ισχύος 10kWp και υπογράφοντας με τη Δ.Ε.Η σύμβαση 25ετούς διάρκειας, αγοράς της παραγόμενης ενέργειας (Φ.Ε.Κ 1079 – Β – 4.6.2009 Α14).
Έτσι, με τα έσοδα από τη Δ.Ε.Η αποπληρώνεται το στεγαστικό δάνειο που σας εξασφαλίζεται με κόστος 100 - 200€/μήνα (ανάλογα με τα τραπεζικά επιτόκια).

Σε ποιους απευθύνεται;

Σε οποιονδήποτε έχει δανειοληπτική ικανότητα και διαθέτει ένα οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο (εντός ή εκτός σχεδίου) ή σε κατόχους ακινήτων τα οποία έχουν δικαίωμα για προσθήκη ορόφου σε ύψος.

Αν δε μου αρκούν τα προτεινόμενα τ.μ. ;
Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου επιβαρύνεται ΜΟΝΟ με τα επιπλέον m2.

Σε ποια αρχιτεκτονική εντάσσεται αυτή η κατοικία;

Η Κατασκευαστική Γεωργιάδης μας προτείνει είτε μία ισόγεια κατοικία είτε μία μεζονέτα. Παρ’ όλα αυτά μπορεί να προσαρμοστεί ΠΛΗΡΩΣ σύμφωνα με τις δικές μας ανάγκες.
Με τις καλύτερες τεχνικές προδιαγραφές και μέσα από μία πρωτοποριακή ιδέα που αλλάζει τα μέχρι τώρα δεδομένα απόκτησης κατοικίας, ο κ. Γεώργιος Γεωργιάδης μας καλεί όλους να επισκεφθούμε την «Κατασκευαστική Γεωργιάδη», προκειμένου να ενημερωθούμε.

Τέλος δήλωσε χαρακτηριστικά : «Πρέπει όλοι να ενημερωθούν και να κατανοήσουν ότι δεν πρόκειται να “μπλέξουν”, αλλά να εξασφαλίσουν ένα νέο σπίτι μέγιστης ενεργειακής απόδοσης. Πρόκειται για ένα τίμιο πρόγραμμα!»

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.