Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

1ο Εαρινό Φεστιβάλ Παιδικού Ποδοσφαίρου


 Το Σάββατο 28 Απριλίου 2012 διεξήχθη στο γήπεδο της Παλαγίας το 1ο ΕΑΡΙΝΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ,  το οποίο διοργάνωσαν τα Τμήματα Υποδομής του ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ Α.Ο. Football Prints ΠΑΟΚ . Στην εκδήλωση συμμετείχαν 140 μικροί αθλητές των κατηγοριών Μπαμπίνι (γεν. 2005-2006) και Προτζούνιορ (γεν 2003-2004),οι οποίοι χάρηκαν και διασκέδασαν σε μια εκδήλωση που σκοπό είχε να βιώσουν τα παιδιά την χαρά του αθλητισμού μέσα από δραστηριότητες τόσο ψυχαγωγικού όσο και εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

Αναλυτικά η εκδήλωση ήταν χωρισμένη σε τρία μέρη: α) τα παιχνίδια φιλίας στα οποία οι μικροί αθλητές συμμετείχαν σε διάφορα παιχνίδια με ομάδες που ήταν μικτές δηλαδή  απαρτίζονταν  από παιδιά από όλες τις Ακαδημίες , θέλοντας έτσι να περάσουμε το μήνυμα πως ο αθλητισμός είναι χαρά και γιορτή και πως με τον αντίπαλο δεν πρέπει να μας χωρίζει τίποτα, β) το αγωνιστικό Τουρνουά , το οποίο έγινε χωρίς βαθμολογία και τελικό νικητή , καθώς σκοπός μας είναι να δείξουμε πως ειδικά στις μικρές ηλικίες  σημασία έχει η συμμετοχή και η χαρά που απορρέει από αυτήν και όχι το αποτέλεσμα, γ) τελετή λήξης και απονομές αναμνηστικών διπλωμάτων και μεταλλίων, που χαροποίησε ιδιαίτερα τους μικρούς αθλητές.
    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Ακαδημίες του Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΥ, της Καππαδοκίας, της Ένωσης Άνθειας-Αρίστεινου και Fair Play Κομοτηνής, τις οποίες ευχαριστούμε για την συμμετοχή τους. Επίσης ευχαριστούμε τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Έβρου για το πολύτιμο υλικό που διέθεσε για την ενημέρωση των γονέων, τον εκπρόσωπο της εταιρίας Football Metrics στον οποίο είχαν την δυνατότητα οι γονείς να απευθυνθούν για να ενημερωθούν για το σύστημα αξιολόγησης i-football, τους εθελοντές εκπαιδευτικούς που με την πολύτιμη βοήθεια τους έγινε με επιτυχία αυτή η γιορτή του ποδοσφαίρου, αλλά και τον γιατρό καρδιολόγο Φλώρο Δημ. για την παρουσία του σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, ως γιατρός των αγώνων.