Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Οι βαρόνοι της ενημέρωσης έγιναν δράκουλες του τρόμου


Σοβαρές ανησυχίες για το "κλίμα τρόμου" όπως το ονομάζουν, που καλλιεργείται στην Ελλάδα από πολλά μεγάλα ΜΜΕ, με... πρωτοπορεία το συγκρότημα Λαμπράκη και το συγκρότημα Μπόμπολ εκφράζουν στο ΣΥΡΙΖΑ. "Οι γνωστοί βαρόνοι της ενημέρωσης έγιναν εν μια νυκτί δράκουλες του τρόμου", αναφέρουν σκωπτικά άνθρωποι της Κουμουνδούρου. Το Σπήγκελ γκρεμίζει την Ακρόπολη και τα Νέα αιματοκυλούν την Ελλάδα, λένε χαρακτηριστικά. 
Αναφέρουν μάλιστα τα πρωτοσέλιδα της Δευτέρας 14 Μαΐού των δύο ναυαρχίδων των συγκροτημάτων. "ΣΥΡΙΖΑ σε εκλογές υψηλού ρίσκου", είναι ο τίτλος του Έθνους, ενώ ο τίτλος των Νέων είναι "Σύρριζα στο γκρεμό" και συνοδεύεται από ανατριχιαστικό σκίτσο ενός άντρα που αυτοκτονεί και το αίμα του σχηματίζει το χάρτη της Ελλάδας!
"Αφηνίασαν.Πρόκειται για ντελίριο που στρέφεται βέβαια κατά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά που παράπλευρη απώλειά του είναι ο διεθνής διασυρμός της χώρας από κείνους που σκίζουν τα ρούχα τους ότι θέλουν να προστέψουν την εικόνα της", λένε χαρακτηριστικά στην Κουμουνδούρου.
"Δυναμιτίζουν το πολιτικό κλίμα το οποίο υποτίθεται ότι θέλουν να διαφυλάξουν ως κόρη οφθαλμού", προσθέτουν.
Στην Κουμουνδούρου πάντως εκτιμούν ότι σκοπός της εκστρατείας, στην οποία όπως καταγγέλλουν παίρνουν μέρος μεγάλα κανάλια με πρώτο το MEGA, καθώς και μεγάλα ενημερωτικά sites, είναι αφενός να τρομοκρατήσει τους πολίτες και αφετέρου να τρομάξει και να δυσφημίσει το ΣΥΡΙΖΑ. και να τον πιέσουν στην παρούσα συγκυρία να πει το "ναι" σε συγκυβέρνηση με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
"Θα το καταλάβουν γρήγορα ότι εκθέτουν τον εαυτό τους και όχι εμάς", υπογραμμίζουν.

kentrinews.gr