Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Την Δευτέρα η πρεμιέρα του Εθνικού

Με τηλεοπτική κάλυψη από τη Nova ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα 


 Ημέρα Δευτέρα, στην Αθήνα και με τηλεοπτική κάλυψη από τη Nova ορίστηκε η πρεμιέρα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο φετινό πρωτάθλημα της Volleyleague κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Το συνδρομητικό κανάλι, που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης στην τηλεόραση, αποφάσισε αυτό να είναι το δευτεριάτικο παιχνίδι της αγωνιστικής και έτσι η ομάδα της Αλεξανδρούπολης δεν θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα την προσεχή Παρασκευή αλλά την Κυριακή, ενώ η επιστροφή από αυτήν θα γίνει το πρωί της Τρίτης, κάνοντας δηλαδή δύο διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά ο Παναθηναϊκός είχε ζητήσει αλλαγή έδρας, καθώς το γήπεδο της Λεωφόρου έχει προβλήματα και αυτό της Γλυφάδας που τελικά επελέγη ήταν κατειλημμένο για το Σάββατο. Ο Εθνικός συναίνεσε σε αυτό το αίτημα, ωστόσο η ΕΣΑΠ έβαλε το ματς Δευτέρα και αποφασίστηκε να διεξαχθεί στην Αθήνα, όπως προέκυψε δηλαδή από την κληρωτίδα. Ως ώρα έναρξης ορίστηκε η 7.00 το απόγευμα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας:
Σάββατο 13/10:  Λαμία - Ολυμπιακός (19:00),  Παμβοχαϊκός - Μίλωνας (19:00), ΑΟ Κηφισιάς - Φοίνικας Σύρου (18:30), Αρης - Νίκη Αιγινίου (19:00).
Κυριακή 14/10:  ΠΑΟΚ - Ηρακλής (18:00).
Δευτέρα 15/10: Παναθηναϊκός - Εθνικός Αλεξανδρούπολης (19:00).