Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Εθνικός – ΑΕΚ .. Νο4 Νέα κόντρα για το κύπελλο

Το πού ανακοινώθηκε, μένει να μάθουμε και το ποιοι... Η Καλαμάτα θα φιλοξενήσει το final four του Κυπέλλου Ανδρών και οι τέσσερις φιναλίστ θα προκύψουν μετά τις σημερινές προημιτελικές «καυτές» αναμετρήσεις.
Το πρώτο χρονικά σερβίς στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου θα δοθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» μεταξύ του τοπικού Εθνικού και της ΑΕΚ. Ένα ζευγάρι που τις τελευταίες 20 ημέρες έχει βρεθεί αντιμέτωπο άλλες δύο φορές, με την Ένωση
να κερδίζει και τα δύο ματς (στην Αλεξανδρούπολη τον ημιτελικό του Λιγκ Καπ και στην Γλυφάδα τον αγώνα για το β’ γύρο της Volleyleague).
«Έχουμε ανοικτούς λογαριασμούς με την ΑΕΚ, αυτό είναι αλήθεια, όπως επίσης ότι και οι δύο ομάδες θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη και την πρόκριση στο Final 4», σχολίασε ο Θανάσης Μουστακίδης ο οποίος θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Ανδρέα Ανδρεάδη αλλά δεν μπορεί να υπολογίζει και πάλι στον Γιώργο Παπάζογλου (διάστρεμμα).
«Σίγουρα ψυχολογικά δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Κάποιες στιγμές πέφτεις, αλλά σηκώνεσαι και πιστεύω ότι θα ξεπεράσουμε αυτή την άσχημη περίοδο. Αυτό το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με τα δύο προηγούμενα που παίξαμε και με τη βοήθεια του κόσμου πιστεύω θα τα καταφέρουμε», συμπλήρωσε ο τεχνικός του Εθνικού.
Χωρίς προβλήματα και έχοντας αφήσει πίσω της την ήττα από τη Λαμία, η αποστολή της ΑΕΚ βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη με στόχο τη νίκη-πρόκριση, με τον Άκη Φλαούνα να προσπαθεί να ρίξει το... βάρος στον Εθνικό.
«Είναι τελείως ξεχωριστό παιχνίδι και για διαφορετικό θεσμό. Οι προηγούμενες αποδόσεις δεν διασφαλίζουν μελλοντικές...» δήλωσε με νόημα ο τεχνικός της Ένωσης και πρόσθεσε πως: «Η πίεση είναι προς τη γηπεδούχο ομάδα, η οποία θέλει να γυρίσει στα θετικά αποτελέσματα και θέλει να δείξει στον κόσμο της πως οι τελευταίες ατυχίες αποτελούν παρελθόν.
Εμείς πάμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι και την πρόκριση. Πάμε να παίξουμε όπως και στο League Cup, να βγάλουμε ενέργεια, να παίξουμε ομαδικά γιατί εμείς δεν έχουμε μεγάλα ονόματα όπως άλλες ομάδες, είμαστε ομάδα και θέλουμε να το αποδείξουμε. Αφήσαμε πίσω την ήττα στη Λαμία, έχουμε δουλέψει για τον Εθνικό και πάμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε».



volleyball.gr