Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

Εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας ιστιοπλοΐας του ΝΟΑ στη Βουλγαρία

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης συμμετείχε με σκάφη Optimist και Laser στην Διεθνή Regatta Ιστιοπλοΐας “Port Burgas 2014” στην Βουλγαρία από τις 1 έως τις 4 Μαϊου 2014. Το υψηλό επίπεδο των αθλητών που συμμετείχαν, μεταξύ των οποίων ολόκληρη η εθνική ομάδα της Βουλγαρίας, και οι ιδιαίτερες συνθήκες ανέμου και κυματισμού που επικρατούσαν κατά την διάρκεια των αγώνων, απαίτησαν από όσους συμμετείχαν μεγάλη προσπάθεια και καλή προετοιμασία ώστε να ανταποκριθούν με επιτυχία.
Η αποστολή του ομίλου αποτελούνταν από τους αθλητές της κατηγορίας σκαφών Optimist Γιαννακίδη Πολυχρόνη, Παπαχρήστου Δήμητρα, Παλακίδη Σταύρο, Λάσκαρη Αθανάσιο και από τον αθλητή της κατηγορίας σκαφών Laser 4.7 Σουλτανίδη Άρη. Τους αθλητές συνόδευε ο προπονητής του ομίλου Νικολάι Ιβανοβ καθώς και μέλη του ΔΣ.
Τα αποτελέσματα μετά τέσσερις συνολικά μέρες αγώνων σε σύνολο 10 ιστιοδρομίων με εντάσεις ανέμου από 10 έως 19 κόμβους έφεραν τον Πολυχρόνη Γιαννακίδη στην 3η θέση γενικής κατάταξης στα Optimist και χάλκινο μετάλλιο, καθώς και την Δήμητρα Παπαχρήστου στην 7η θέση γενικής κατάταξης & στην 1η θέση στα κορίτσια και το χρυσό μετάλλιο.
Η ομάδα Ιστιοπλοϊας του ΝΟΑ συνεχίζοντας τις εξαιρετικές της εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ανανέωσε το ραντεβού της με τους Βούλγαρους ιστιοπλόους στο στίβο της Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια της 6th GOLDEN NOA REGATTA από 24 έως και 27 Ιουλίου όπου έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή (www.noaregatta.gr).