Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

"Η ΔΕΗ γνώριζε, της αφαίρεσαν τη ζωή" καταγγέλει ο γιος της 56χρονης

Αποκαλυπτική της αδιαφορίας για την ανθρώπινη ζωή μπροστά στο κέρδος είναι η καταγγελία του γιου της 56χρονης τετραπληγικής γυναίκας που άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της, όπου η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα λόγω χρέους. "Η ΔΕΗ γνώριζε για τη μητέρα μου. Κάποιος της αφαίρεσε τη ζωή"είπε Στο Κόκκινο 105.5 ο γιος της 56χρονης, Ανδρέας Παπαδάκης.
"Η ΔΕΗ γνώριζε.Είχαμε αρκετές επικοινωνίες και τηλεφωνικά με το τοπικό παράρτημα της ΔΕΗ ενώ είχαμε καταθέσει και σχετικά έγγραφα. Κάποιος της αφαίρεσε τη ζωή" δήλωσε στο Κόκκινο ο Α.Παπαδάκης.
Η οικογένεια του θύματος κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου, διαψεύδοντας τον ισχυρισμό της Επιχείρησης ότι δεν είχε ενημερωθεί για το πρόβλημα υγείας της 56χρονης. Τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα προσδιορίσει η νεκροψία – νεκροτομή. Η Διοίκηση της ΔΕΗ, πάντως, αν και επικαλείται άγνοια, διέταξε διοικητική προανάκριση για το τραγικό περιστατικό.
Η τετραπληγική γυναίκα – η οποία ζούσε με μηχανική υποστήριξη - πέθανε την Τετάρτη μέσα στο σπίτι της, στη συνοικία της Νέας Χώρας στα Χανιά. Η 56χρονη τα τελευταία 15 χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρότατα προβλήματα υγείας.