Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Συμμετοχή στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας για την Αλεξανδρούπολη

Επιστροφή από τους Βαλκανικούς αγώνες για τον Πολυχρόνη Γιαννακίδη ο οποίος ταξίδεψε με την Εθνική Ομάδα Ιστιοπλοΐας στην Κωστάντζα της Ρουμανίας και εκπροσώπησε τον Ναυταθλητικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης και τη χώρα μας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας. Ο αθλητής του ομίλου ήρθε 18ος ανάμεσα σε 66 αθλητές της κατηγορίας σκαφών Optimist και 13ος στα αγόρια. Το Πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με την Ελληνική αποστολή να σαρώνει στην κυριολεξία τα μετάλλια, κατακτώντας 8 Χρυσά, 5 Αργυρά και 3 Χάλκινα μετάλλια !
Ακόμη μία επιτυχημένη παρουσία σε αγώνες ιστιοπλοΐας που διοργάνωσε ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Θεσσαλονίκης στις 4-7 Σεπτεμβρίου, για σκάφη κατηγοριών Optimist & Laser 4.7 είχε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης. Στην «4th Sailing Regatta» ο ΝΟΑ συμμετείχε με τους αθλητές της κατηγορίας σκαφών Optimist Παπαχρήστου Δήμητρα, Τσίλια Θάνο και Λάσκαρη Θάνο καθώς και από τον αθλητή της κατηγορίας σκαφών Laser 4.7 Ορφανίδη Ζήση. Τους αθλητές συνόδευε ο προπονητής του ομίλου Ηλιόπουλος Βασίλης.
Στην κατηγορία Optimist η Δήμητρα Παπαχρήστου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα κορίτσια και την 12η θέση της γενικής κατάταξης, ο Τσίλιας Θάνος την 16η θέση και Λάσκαρης Θάνος την 46η και το μετάλλιο του μικρότερου αθλητή ανάμεσα σε 67 ιστιοπλόους.Την 12η θέση στην γενική κατάταξη κατέλαβε ο Ορφανίδης Ζήσης στην κατηγορία Laser 4.7.