Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Παρουσίαση σε πρότυπα Σούπερ Λίγκας ο νέος ποδοσφαιρικός Εθνικός

Του Γιώργου Πανταζίδη

Το Σαββατοκύριακο , εκτός απροόπτου, μπαίνουν στη σέντρα οι ομάδες της Football League 2. Μετά από 20 και πλέον χρόνια ο Εθνικός επιστρέφει στη Γ΄Εθνική κατηγορία. Τα χρόνια απουσίας ήταν πολλά και η Αλεξανδρούπολη έχει και πάλι εκπρόσωπο στον εθνικό χάρτη του ελληνικού ποδοσφαίρου, και από ότι φαίνεται μπαίνει με όρεξη να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά.
Σε ένα όμιλο –«φωτιά», για κάποιους επιπέδου Β΄Εθνικής, στον οποίο συμμετέχουν ομάδες με τεράστια ιστορία, ο Εθνικός θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο , και τα πρώτα δείγματα γραφής είναι από άκρως θετικά έως εντυπωσιακά.
Για παράδειγμα η εκδήλωση της ομάδας που έγινε τη Δευτέρα για την αγωνιστική περίοδο 2014-15, όπου παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση για την αγωνιστική περίοδο 2014-15 με τη συνοδεία καλλίγραμμων κοριτσιών και οι χορηγοί που στηρίζουν την φετινή προσπάθεια της ομάδας και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ποδοσφαιρικής ομάδας της Αλεξανδρούπολης.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε σύσσωμο το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού και οι φίλοι της ομάδας. Τον συντονισμό είχε ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κος Ιωάννης Βαταμίδης.
Την παρουσίαση των μεταγραφών έκανε ο πρόεδρος του τμήματος κος Παναγιώτης Βαλσαμίδης ενώ πρώτα έκανε μια μικρή αναδρομή στην πορεία που οδήγησε την σημερινή ομάδα στην FOOTBALL LEAGUE 2 ευχαριστώντας παίκτες, προπονητές συνεργάτες και φιλάθλους.
Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο νέος αντιπρόεδρος της ομάδας κος Απόστολος Παλακίδης και αναφέρθηκε στους ισχυρούς δεσμούς που έχει το σωματείο του Εθνικού με την πόλη της Αλεξανδρούπολης λέγοντας χαρακτηριστικά πως «διαγράφουν κοινή πορεία». …όλοι, σε κάποια φάση της ζωής μας περάσαμε από την αγκαλιά του Εθνικού. Αυτή η ίδια ομάδα μας καλεί σήμερα να την υποστηρίξουμε και να σταθούμε δίπλα της με αξιοπρέπεια και σοβαρότητα τέτοια που αρμόζει στην μεγάλη οικογένεια και το μεγάλο ιστορικό όνομα του Εθνικού που αποτελεί παράδοση για την Αλεξανδρούπολη.

Τεχνικό τιμ : Υψηλό επίπεδο των ποδοσφαιριστών

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας κος Κων/νος Λιάσκος και ο νέος προπονητής κος Νίκος Ουσταμπασίδης αναφέρθηκαν στο υψηλό επίπεδο των ποδοσφαιριστών που έχει η ομάδα για την νέα αγωνιστική περίοδο, χωρίς να παραλείψουν να αναφερθούν στην συμβολή των παικτών που έχει η ομάδα από την περσινή σαιζόν. Άλλωστε αυτός ήταν και ο βασικός πυλώνας της επιτυχημένης πορείας της ομάδας που την οδήγησε τελικά στην άνοδο.
Παράγοντες και παίκτες δεσμεύτηκαν για μια αγωνιστική πορεία με επιτυχίες που θα ξαναφέρει τον κόσμο της πόλης στο γήπεδο. Ζήτησαν την στήριξη του κόσμου με την παρουσία τους στις κερκίδες του γηπέδου.

Οι 15 φετινές μεταγραφές της ομάδας με αλφαβητική σειρά είναι :

Γκαϊδατζής Νικόλαος
Δανίδης Αθανάσιος
Ελληνίδης Βαϊος
Θεοδωράκης Ανδρέας
Καμπιώτης Άγγελος
Καραπατσιάς Αδάμ
Κατρανίτσας Γιώργος
Κούρτοβ Σβέτλοζαρ
Κοσκολός Αλέξανδρος
Λειβαδιώτης Άγγελος
Μπαμπλής Αθανάσιος
Παρασκευάς Ιωάννης - Αλκίνοος
Συριτούδης Κωνσταντίνος
Τορομανίδης Θεόδωρος
Τσαμουρλίδης Μιχαήλ

Το τμήμα μάρκετινγκ και οι χορηγοί

Στην συνέχεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι χορηγοί που ντύνουν την φανέλα αλλά και υποστηρίζουν την ομάδα:
Μέγας χορηγός είναι η στοιχηματική εταιρεία www.7epta7.gr
Βασικοί χορηγοί είναι: το Ι.ΚΤΕΟ Έβρου και το Ψητοπωλείο ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ
Χορηγοί υποστήριξης είναι: WINLINE-ΚΕΜΑΛΑΚΗΣ, Z THERM ΖΑΧΑΡΗΣ και POLYMEDICAL.
Την παράσταση έκλεψαν οι παρουσίες του μεγάλου χορηγού που έδωσαν πραγματικά μοναδικό χρώμα στην εκδήλωση