Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Αλεξανδρούπολη: Κατάληψη αλληλεγγύης στο Ν. Ρωμανό και τους Σύριους πρόσφυγες

Από τις 8 Δεκεμβρίου το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αλεξανδρούπολης βρίσκεται υπό κατάληψη σε ένδειξη αλληλεγγύης στον απεργό Πείνας Ν. Ρωμανό και τους Σύριους πρόσφυγες στην πλατεία Συντάγματος.
Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ/ΕΣ Αλεξανδρούπολης, τις επόμενες μέρες το κατειλημμένο Εργ. Κέντρο θα λειτουργήσει ως κέντρο αγώνα, συσπείρωσης και αυτοοργάνωσης.
Η ανακοίνωση:
Σήμερα 8 Δεκέμβρη προχωρήσαμε σε κατάληψη Του εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αλεξανδρούπολης σε ένδειξη αλληλεγγύης στον απεργό Πείνας Ν. Ρωμανό.
Και τους Σύριους πρόσφυγες στην πλατεία Συντάγματος. Τις επόμενες μέρες το κατειλημμένο εργ. Κέντρο θα λειτουργήσει ως κέντρο αγώνα, συσπείρωσης και αυτοοργάνωσης. Είναι αδιανόητο να νοιαζόμαστε περισσότερο για το χριστουγεννιάτικο παρτάκι μας και την προσωπική βολή μας παρά για το δικαίωμα συνανθρώπων μας στη ζωή.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ Καλούμε Τον κόσμο να στηρίξει έμπρακτα την κατάληψη. Θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνέλευση στις 18.00 σήμερα στην είσοδο του Κατειλημμένου Εργ. Κέντρου, για τον συντονισμό περαιτέρω δράσεων.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ/ΕΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΎΠΟΛΗΣ
επικοινωνία
katalipsi_er_axd@espiv.net