Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Αλλαγή σοκ στον παγκο του Εθνικού μετά το πολύτιμο "Χ" στη Δράμα

Μια είδηση που προκάλεσε θόρυβο αλλά και ερωτηματικά, «έσκασε» λίγο μετά τις 11.00 το βράδυ της Κυριακής. Ο Εθνικός μετά από παλικαρίσια εμφάνιση και με παίκτη λιγότερο από νωρίς, αλλά και με 8 παίκτες στο τελευταίο σφύριγμα του διαιτητής της αναμέτρησης, απέσπασε ισοπαλία στη Δράμα από την δυνατή Δόξα, ένα αποτέλεσμα που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής, που μπαίνει στην τελική ευθεία.
Ωστόσο, λίγο αργότερα, η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την λύση συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Βασίλη Τσιομλεκίδη, τον προπονητή που συνέδεσε το όνομά του με ηταν περσινή άνοδο του Εθνικού στη Γ΄Εθνική, ο οποίος επέστρεψε τον Γενάρη
αντικαθιστώντας τον Νίκο Ουσταμπασίδη. Μάλιστα, ήδη έγινε γνωστό το όνομα του αντικαταστάτη του, κάτι που δείχνει ότι από πλευράς διοίκησης είχε γίνει ήδη σχετική προεργασία .
"Ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Βασίλη Τσιομλεκίδη. Η Διοίκηση του Εθνικού θα ήθελε να τον ευχαριστήσει για τη μέχρι στιγμής συνεργασία και προσφορά και θα τον θεωρεί πάντα κομμάτι του συλλόγου. Νέος προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει ο Βασίλης Τραϊανόπουλος" αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.
Η νέα αυτή εξέλιξη, δημιουργεί νέα ανακατωσούρα και αλλαγή σκηνικού, μόλις επτά αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, με την ομάδα της Αλεξανδρούπολης να είναι σε κρίσιμη καμπή στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία, ενώ ακολουθεί ο πολύ σημαντικός αγώνας με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο.