Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Ανέλαβε καθήκοντα ο Παναγιώτης Κεραμάρης - Νέος Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης ΑΜ-Θ

Ανέλαβε τα καθήκοντά του και επίσημα ο νέος Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΑΜ-Θ κ. Παναγιώτης Κεραμάρης. Ο Εβρίτης εκπαιδευτικός ξεκίνησε Επαφές γνωριμίας και ήδη συναντήθηκε με με τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτη­νής κ. Παντελεήμονα, τον Μουφτή Κομοτηνής κ. Τζεμαλή Μέτσο και τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Πετρίδη Γεώργιο.
Στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο κ. Κεραμάρης αφού ευχήθηκε να κυλήσουν όλα ομαλά και να ολοκληρωθεί με επιτυχία το τρέχον σχολικό έτος

σημείωσε πως «η επιλογή μου για τη θέση αυτή αποτελεί για εμένα ύψιστη τιμή, αλλά πάνω από όλα, συναίσθηση ευθύνης για την αντιμετώπιση των πολλών και ποικίλλων δημιουργικών προκλήσεων, για την αναβάθμιση και βελτίωση της σχολικής πραγματικότητας των μαθητών και των εκπαιδευτικών».
Παράλληλα απευθυνόμενος στους εκπαιδευτικούς της περιφέρειας κάλεσε όλους μέσα σε πλαίσιο ειλικρίνειας, αμοιβαίας κατανόησης και συνεργασίας, «να ενώσουμε σωματικές και ψυχικές δυνάμεις για το καλύτερο μέλλον των παιδιών» καθιστώντας σαφές πως «η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, αλλά και όλες οι διοικητικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες της, θα βρίσκονται στη διάθεση εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών, έτοιμες να αφουγκραστούν κάθε ενδεχόμενο προβληματισμό και πρόταση για τη βελτίωση και αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης των μαθητών της Περιφέρειας μας».