Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Αύριο Κυριακή το μεγάλο παιχνίδι με τον Άρη για τον Εθνικό

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται αύριο Κυριακή 3 Μαΐου τον Άρη Θεσ/νίκης σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της ιστορίας του. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Φώτης Κοσμάς.
Ο τεχνικός της ομάδας Βασίλης Τραϊανόπουλος προπόνησε δυνατά τους ποδοσφαιριστές του και σήμερα Σάββατο αλλά και εχθές Πρωτομαγιά. Η ομάδα μας χρειάζεται τη νίκη ώστε να ξεκαθαρίζει το θέμα παραμονή, ενώ ο Άρης θέλει τη νίκη και θα περιμένει κάποιο πιθανό στραβοπάτημα του Πανσερραϊκού για να πάρει αυτός την άνοδο στη Football leauge 2. Αναφορικά με τα εισιτήρια του αγώνα αυτά θα διατίθενται αύριο Κυριακή στο Φώτης Κοσμάς από τις 2 το μεσημέρι, ενώ οι θύρες θα ανοίξουν στις 3 δύο ώρες πριν το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή. Η προπώληση συνεχίζεται και σήμερα Σάββατο στα σημεία που έχουν ανακοινωθεί και το ενδιαφέρον του κόσμου είναι έντονο. Για τους φίλους του Άρη θα λειτουργεί ξεχωριστό εκδοτήριο δίπλα στη Θύρα 2, απ' όπου και θα εισέλθουν. Οι φίλαθλοι του Εθνικού θα εισέλθουν από τη Θύρα 1.
Η διοίκηση του ΜΓΣ Εθνικός καλεί τους φίλους που θέλουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μην υποστούν ταλαιπωρία και ακθυστερήσεις.

ethnikos-mgs.gr