Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Μουσικοχορευτική – θεατρική παράσταση “Μελωδένια Πολιτεία” από το Δημοτικό Ωδείο

Το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015 ώρα 7.30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο, το Δημοτικό Ωδείο με τον τομέα της Μουσικής Προπαιδείας παρουσιάζει την μουσικοχορευτική – θεατρική παράσταση “Μελωδένια Πολιτεία” και σας προσκαλεί να χαρείτε την χάρη και τις παιδικές φωνές μιας ευφάνταστης μουσικής ιστορίας των Κριεκούκη και Νάκου, που αποτελεί έναν ύμνο στην τέχνη της μουσικής και της αναντικατάστατης αξίας της στη ζωή των ανθρώπων.Τη θεματολογία της φετινής διοργάνωσης, τη διδασκαλία και τα σκηνικά διαμόρφωσε και προετοίμασε η υπεύθυνη καθηγήτρια της Μουσικής Προπαιδείας Ελένη Κουκοράβα.
Κάθε χρόνο οι αντίστοιχες παραστάσεις της Προπαιδείας του Δημοτικού Ωδείου επιλέγονται κατ' αρχάς για να προβάλλουν και να εξασκήσουν το μουσικοκινητικό αντικείμενο σπουδών των παιδιών και παράλληλα να αναδείξουν κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα που μουσικά προσαρμοσμένα ευαισθητοποιούν και καλλιεργούν ένα σύνολο αξιών στις ευαίσθητες αυτές ηλικίες.
Τη συναυλία πλαισιώνουν στο δεύτερο μέρος ερμηνείες μικρών σπουδαστών από όλες τις σχολές οργάνων του Ωδείου και σύνολα.
Η ανταπόκριση κι παρουσία του κοινού στις διοργανώσεις και συναυλίες μας, είναι πάντα τιμή μας.

Η Διευθύντρια του Ωδείου
Μερόπη Κολλάρου