Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

RUN GREECE: Η Αλεξανδρούπολη (ξανα)βγαίνει στους δρόμους

Με άλλον αέρα θα τρέξει την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 η πόλη της Αλεξανδρούπολης που καλωσορίζει για ακόμη μια χρονιά την επιτυχημένη διοργάνωση αγώνων δρόμου μαζικής συμμετοχής RUN GREECE. Τον αγώνα διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Έβρου, το Δήμο Αλεξανδρούπολης και τη χορηγική υποστήριξη της WIND Ελλάς.Σε λίγες εβδομάδες η πόλη της Αλεξανδρούπολης θα μετατραπεί σε ένα ποτάμι ανθρώπων που θα λάβει μέρος στους Αγώνες 5χλμ., 10 χλμ. και Παιδιών του ΣΕΓΑΣ, με στόχο η επιτυχία της διοργάνωσης να είναι ακόμα μεγαλύτερη τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά, αγκαλιάζοντας ακόμη περισσότερους δρομείς κάθε ηλικίας, ακόμη περισσότερους ανθρώπους που θέλουν να συμμετάσχουν στη μεγάλη γιορτή αλλά και πολλούς αθλητές υψηλού επιπέδου ξεπερνώντας τις περσινές συμμετοχές.
Ταυτόχρονα, η WIND ως Μεγάλος Χορηγός Αγώνων Δρόμου 5 και 10χλμ των αγώνων πόλης RUN GREECE, όπως κάθε φορά, συνδυάζει την προσπάθεια και τη συμμετοχή με την κοινωνική προσφορά και την κοινωνική πρωτοβουλία. Συγκεκριμένα, εκ μέρους κάθε δρομέα που θα συμμετέχει στους αγώνες των 5 και 10χλμ. η WIND θα προσφέρει οικονομική ενίσχυση στον Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Έβρου "ΣυνεχίΖΩ".

Αγώνες για καλό σκοπό

Για τους αγώνες και την κοινωνική προσφορά μίλησε και ο κ. Θεοκράτης Ιωαννίδης, ιδιοκτήτης του καταστήματος WIND στην Αλεξανδρούπολη, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά η Αλεξανδρούπολη υποδέχεται και φιλοξενεί για δεύτερη χρονιά το RUN GREECE, τον δρομικό αγώνα που έγινε θεσμός. Ως εκπρόσωπος του χορηγού, θα ήθελα να καλέσω όλους τους συμπολίτες μου να αγκαλιάσουν και φέτος τη σπουδαία αυτή προσπάθεια που φέρνει όλους μας πιο κοντά με τις διαχρονικές αξίες του αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Στον αγώνα της Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου, η WIND με κύριο μήνυμα «Ένας Αγώνας Για Όλους, σε όλη την Ελλάδα» θα ενισχύσει με τη συμμετοχή όλων μας στους αγώνες των 5 και 10χλμ, το σπουδαίο έργο του Σύλλογου Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Έβρου "ΣυνεχίΖΩ"».
Στην συνέντευξη τύπου παρευρέθηκε η Πρόεδρος του συλλόγου κυρία Αναστασία Σπυρίδου, η οποία δήλωσε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την WIND, όχι μόνο για την οικονομική ενίσχυση, που θα μας δώσει τη δυνατότητα  να υλοποιήσουμε τους σκοπούς μας, αλλά κυρίως για τη δυνατότητα να στείλουμε ένα θετικό μήνυμα ζωής προς όλους τους συμπολίτες μας!».
 Οι εγγραφές για το Run Greece Αλεξανδρούπολης έχουν ήδη ξεκινήσει. Δυνατότητα εγγραφής υπάρχει και στο κατάστημα WIND της πόλης, οδός 14ης Μαϊου & Βενιζέλου Τηλ.: 2551035025.


Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από τη συνέντευξη τύπου. Από αριστερά ο Αστυνομικός Διευθυντής Αλεξανδρούπολης κος Παναγιώτης Κουτούζος, ο Ιδιοκτήτης Καταστήματος WIND Αλεξανδρούπολης κος Ιωαννιδης Θεοκράτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης κος Ιωάννης Βαταμίδης, η Πρόεδρος του Συλλόγου ‘’ΣυνεχίΖΩ’’ κα Αναστασία Σπυρίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης κος Δημήτρης Πέτροβιτς, ο Αντιπρόεδρος ΜΓΣ Εθνικού κος Κώστας Πατερόπουλος, ο Εκπρόσωπος Γραφείου Τύπου Περιφ. Ενότητας κος Γιάννης Μπόγδης και ο Πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θράκης κος Πασχάλης Μπούμπας.