Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Εθνικός - Παναχαϊκή (6): Η ώρα επιστροφής στις επιτυχίες για τον Εθνικό

Όλα για όλα, με μοναδικό στόχο την καθαρή νίκη και τους τρεις βαθμούς, θα τα δώσει αύριο (στις 6μμ) ο Εθνικός απέναντι στην Παναχαϊκή. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης υποδέχεται τους Πατρινούς σε ένα παιχνίδι που η επικράτηση είναι μονόδρομος.
Οι Εβρίτες στο δύσκολο πρόγραμμα που διανύουν, έχουν υποστεί τρεις σερί ήττες, οι δυο «εντός προγράμματος» με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες για να ενισχυθούν … βαθμολογικά και ψυχολογικά ενόψει της εξίσου δύσκολης συνέχειας.Ο προπονητής του Εθνικού δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
«Η επιστροφή στις επιτυχίες είναι για εμάς μονόδρομος. Έχουμε έναν αντίπαλο στα μέτρα μας και τα πάντα θα εξαρτηθούν από εμάς. Αν παίξουμε όπως πρέπει, αν ακολουθήσουμε την τακτική που θα σχεδιάσουμε και αν είμαστε συγκεντρωμένοι τότε δεν θα έχουμε πρόβλημα. Θα παλέψουμε και είμαστε αποφασισμένοι ότι θα δώσουμε χαρά στον κόσμο που θα έρθει να μας υποστηρίξει» δήλωσε ο λίμπερο του Εθνικού Ακης Δαρίδης.
Ο Θ. Δαρίδης απηύθυνε κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της Αλεξανδρούπολης να γεμίσει το γήπεδο, να δώσει δυναμικό παρόν για να βοηθήσει την ομάδα. Σε ότι αφορά την καταπόνηση από τους συνεχείς αγώνες, σημείωσε ότι είναι κουραστικό, αλλά «ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε αυτά τα παιχνίδια».