Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2015

Αναστολή πλειστηριασμών στην ΕΝΚΛΩ με ΠΝΠ

Αναστέλλονται για έξι μήνες οι πλειστηριασμοί στην Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία (ΕΝΚΛΩ) με πράξη νομοθετικού περιεχομένου που υπογράφτηκε την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου. Η εξέλιξη αυτή θα βοηθήσει στην προσπάθεια επαναλειτουργίας της επιχείρησης.
Οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΝΚΛΩ δέχθηκαν με ικανοποίηση την πράξη νομοθετικού περιεχομένου της κυβέρνησης για την εξάμηνη αναστολή των πλειστηριασμών.Είναι μεγάλη η ευκαιρία για τους πολυετείς κόπους και αγώνες τους ώστε να αποδειχθεί βιώσιμο το σχέδιο τους για την ιστορική βιομηχανία.

Η ανακοίνωση των εργαζομένων:
"Σήμερα 30 Δεκεμβρίου 2015 μετά από έξι χρόνια αγώνων και τρία χρόνια από την αδικαιολόγητα μεθοδευμένη πτώχευση της εταιρείας κερδίζουμε την πρώτη μάχη απλά και μόνο γιατί ήμασταν και παραμένουμε ενωμένοι, δουλεύουμε εντατικά και με πλήρη διαφάνεια μεταξύ μας και τέλος έχουμε πάντα ειλικρινές και πραγματικές προτάσεις για την επαναλειτουργία της εταιρείας. Παρουσιάσαμε ένα εντελώς καινοτόμο για τα ελληνικά δεδομένα επιχειρησιακό σχέδιο το οποίο έγινε από όλους, τους υγιώς σκεπτόμενους ανθρώπους, που έχουν και την ανάλογη επιστημονική κατάρτιση, απόλυτα αποδεκτό. Αντέδρασε δυστυχώς το κατεστημένο και θα συνεχίσει να αντιδρά αλλά εμάς τίποτα δεν μας σταματά.
Έτσι σήμερα υπεγράφη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που αναστέλλει για έξι μήνες κάθε πλειστηριασμό κινητής και ακίνητης περιουσίας της εταιρείας και έτσι μας δίνει τον χρόνο να προχωρήσουμε με σταθερά βήματα στα επόμενα σημαντικά στάδια που θα οδηγήσουν με ασφάλεια στην επαναλειτουργία της εταιρείας.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΤΟ 2016 ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ."