Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικών – Νεανικών Χορωδιών ORPHEUS YOUTH FESTIVAL

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης διοργανώνει το 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικών-Νεανικών Χορωδιών ORPHEUS YOUTH FESTIVAL που θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Μαΐου 2016 στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.
Το φεστιβάλ φιλοδοξεί να προβάλλει την καλλιτεχνική δημιουργία παιδιών και νέων και να αναπτύξει την ανταλλαγή μουσικών εμπειριών και καλών μουσικών πρακτικών δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να απολαύσει έργα διαφόρων Ελλήνων και ξένων συνθετών ενώ τη δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ θα υπάρχει η ευκαιρία παρουσίασης οργανικών συνόλων κλασσικής ,σύγχρονης και τζαζ μουσικής.Το φεστιβάλ δεν έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα και το ρεπερτόριο είναι ελεύθερο. Κάθε χορωδία ή μουσικό σύνολο έχει δικαίωμα να παρουσιάσει τα έργα του σε χρόνο 15- 20 λεπτών.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι μαθητικές νεανικές χορωδίες, φωνητικά σύνολα, μουσικά σύνολα κλασσικής, σύγχρονης και τζαζ μουσικής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αποστέλλοντας τα στοιχεία τους στο vetavar11@gmail.com μέχρι τις 15 Απριλίου 2016.
Τα έξοδα διαμονής δεν καλύπτονται. Ωστόσο, αμέσως μετά την επιβεβαίωση της συμμετοχής θα αποσταλεί στους ενδιαφερόμενους μια λίστα προτεινόμενων ξενοδοχείων με ειδικές τιμές.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Όνομα χορωδίας ή μουσικού συνόλου
Όνομα μαέστρου με σύντομο βιογραφικό σημείωμα
Τίτλοι τραγουδιών ή μουσικών έργων
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλ. 6944384745 και 25510 83355 από τις 14.00 μέχρι τις 21.00.