Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

Λίγες ώρες έμειναν για τη μάχη της Πορτογαλίας

Η ιστορική στιγμή για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης έφτασε για τον μοναδικό εκπρόσωπο της Ελλάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις βόλεϊ που για 2η συνεχή χρονιά βρίσκεται στους «8» . Σε λίγες ώρες στην Πορτογαλία κοντράρεται με την Μπενφίκα για τα προημιτελικά του Τσάλεντς Καπ, στην επανάληψη του περσινού ραντεβού των δύο ομάδων.
Τότε, η Μπενφίκα με δύο νίκες εντός και εκτός έδρας είχε αποκλείσει τους Εβρίτες. Τώρα, ο Εθνικός του Σάκη Μουστακίδη με νέα πρόσωπα και αισιοδοξία, θα επιδιώξει να πάρει τη ρεβάνς.
Στόχος μια καλή εμφάνιση (22.30, laola1.tv) για να βάλει θεμέλια πρόκρισης για τον επαναληπτικό της Αλεξανδρούπολης σε δύο εβδομάδες. «Με αρκετά προβλήματα μπαίνουμε στην μάχη των προημιτελικών της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης στην οποία εκπροσωπούμε τη χώρα. Θεωρώ ότι η Μπενφίκα είναι μια ομάδα που αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας , όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Κάνουμε μια διαχείριση των προβλημάτων ενόψει της Τετάρτης (σ.σ. αμφίβολος ο Φόγιερ) προκειμένου να έχουμε μια καλή παρουσία μέσα στο γήπεδο και να προετοιμαστούμε για τη ρεβάνς στην έδρα μας όπου θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση» δήλωσε ο Σάκης Μουστακίδης.