Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Κάλεσμα σε μια … μαγευτική γαλλο-ιατρική βραδιά με προβολή και πάρτυ!

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με το Γ' έτος του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ, το Σύλλογο Ελληνογαλλικής Φιλίας και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, σας προσκαλούν σήμερα Παρασκευή 18 Μαρτίου, σε μια μαγευτική γαλλο-ιατρική βραδιά!
Η μαγεία θα ξεκινήσει από το Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης με την παρακολούθηση της γαλλικής δραματικής κομεντί «Ιπποκράτης» σε σκηνοθεσία του Τόμας Λίτλι. Η βραδιά θα απογειωθεί με το πάρτυ που θα ακολουθήσει αμέσως μετά την προβολή της ταινίας στο μπαρ Β2(Πεζόδρομος Λεονταρίδου, Αλεξανδρούπολη).Πρόκειται για μια δυνατή ιστορία ιατρικής «ενηλικίωσης».
Ο Μπέντζαμιν πιστεύει ότι θα γίνει ένας εξαιρετικός γιατρός! Αλλά στο ξεκίνημα της εκπαίδευσής του για την ειδικότητα που γίνεται στην κλινική όπου διευθυντής είναι ο πατέρας του, ο καθηγητής Μπαρουά, τα πράγματα δεν εξελίσσονται καθόλου όπως τα φανταζόταν. Η κλινική πράξη αποδεικνύεται πολύ πιο σκληρή από τη θεωρία και θα φέρει το Μπέντζαμιν αντιμέτωπο με τους φόβους και τα όρια, τόσο τα δικά του όσο και των ασθενών του, των οικογενειών τους, των γονιών και των συναδέλφων του.
Η βραδιά θα απογειωθεί με το πάρτυ που θα ακολουθήσει αμέσως μετά την προβολή της ταινίας στο μπαρ Β2(Πεζόδρομος Λεονταρίδου, Αλεξανδρούπολη). Με την πρόσκληση που θα σας δοθεί πριν την έναρξη της εκδήλωσης στο Δημοτικό Θέατρο από τους εκπροσώπους του Γ' έτους Ιατρικής αποκτάτε: Έκπτωση 2 ευρώ στο 1ο σας ποτό και συμμετοχή στην
κλήρωση που θα διεξαχθεί στο χώρο του πάρτυ, όπου 3 τυχεροί θα κερδίσουν ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ από την ΚΛΑ για την παρακολούθηση όπερας σε ζωντανή μετάδοση από τη σκηνή της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης!
Η προβολή της ταινίας αρχίζει στις 20:30 μ.μ. και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης, με ελεύθερη είσοδο για όλους!