Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Προεργασία ενόψει της θερινής σεζόν για το παραλιακό μέτωπο του Έβρου

Συνάντηση εργασίας είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς με τους Δημάρχους Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελο Λαμπάκη, και Σαμοθράκης, Αθανάσιο Βίτσα, παρουσία του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Μιχάλη Αμοιρίδη, σχετικά με την αντιμετώπιση προβλημάτων των παραλιακών ζωνών της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.
Ενόψει της νέας θερινής τουριστικής περιόδου, στόχος του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Γιώργου Παυλίδη είναι η καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών προς τους επισκέπτες της Περιφέρειας. Για το σκοπό αυτό ζητήθηκε από τους Δημάρχους να καταθέσουν τις προτάσεις τους, να αναφέρουν τυχόν ελλείψεις, ώστε με τον κατάλληλο συντονισμό ενεργειών να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν, επίσης, υπηρεσιακοί παράγοντες των Διευθύνσεων Ανάπτυξης, Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Τεχνικών Έργων και του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοκοινομίας της Π.Ε. Έβρου. Ανάλογες συσκέψεις θα πραγματοποιηθούν και στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες με ακτογραμμή.