Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Κεπεσίδου: Η τερματοφύλακας από την Αλεξανδρούπολη που γράφει ιστορία στο ελληνικό χάντμπολ

Τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος στο χάντμπολ για 3η συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε ο ΟΦΝΙ. Μετά από μία εξαιρετική εμφάνιση επιβλήθηκε 30-25 του ΠΑΟΚ στο κλειστό της Νέας Ιωνίας και ολοκλήρωσε με 2-0 την σειρά των τελικών της Α1 Γυναικών. Τον τίτλο της πολυτιμότερης αθλήτριας των τελικών αλλά και συνολικά της Α1 Γυναικών περιόδου 2015-2016 κατέκτησε η Μάγδα Κεπεσίδου.

Η 19χρονη τερματοφύλακας από την Αλεξανδρούπολη πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στους τελικούς, έχοντας στον δεύτερο 20 επεμβάσεις, στην διάρκεια του αγώνα και ποσοστό που άγγιξε το 60%! Η νεαρή πορτιέρο της Νέας Ιωνίας που πήρε 10 ψήφους από τους συνολικά 14 εκπροσώπους των ΜΜΕ που πήραν μέρος στην ψηφοφορία, δήλωσε: «Παίξαμε με ψυχραιμία και μας βοήθησε πολύ ψυχολογικά η νίκη στον 1ο τελικό στην έδρα του ΠΑΟΚ. Κερδίσαμε τις προσωπικές μονομαχίες και ήμασταν γενικά καλύτερες στις λεπτομέρειες. Είχαμε καλύτερη άμυνα και πιο σωστές επιλογές στην επίθεση».
Για το αν θα ήθελε να κάνει το βήμα στο εξωτερικό απάντησε: «Δεν ξέρω ακόμα είναι νωρίς. Οι… σειρήνες από το εξωτερικό υπάρχουν και σίγουρα βλέποντας προχθές το φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ, με έκανε να θέλω ακόμα περισσότερο να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου εκτός Ελλάδας».

Συγχαρητήρια Μάγδα. Μας κάνεις όλους υπερήφανους

Γιώργος Πανταζίδης