Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016

«FUNari Summer Festival» με μεγάλα ονόματα μουσικών το τριήμερο 24 με 26 Ιουνίου

«Η μουσική είναι η πιο δυνατή μορφή μαγείας», έχει πει διάσημος Αμερικανός μουσικός. Έτσι, η μουσική δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί το βασικό συστατικό του 1ου «FUNari Summer Festival», του πρώτου καλοκαιρινού μουσικού φεστιβάλ, που διοργανώνεται από το Δήμο Κομοτηνής, το τριήμερο 24 με 26 Ιουνίου 2016. Τόπος διοργάνωσης, το γραφικό παραθαλάσσιο Φανάρι, στο νομό Ροδόπης, ένας μοναδικός προορισμόςπου αξίζει κανείς να επισκεφθεί, για να ανακαλύψει την απαράμιλλη φυσική ομορφιά του, τις βραβευμένες με γαλάζια σημαία παραλίες του, τα συμπλέγματα λιμνών, που συνιστούν ένα σπάνιο και πλούσιο υδροβιότοπο και πολλά άλλα… Από τις 24 έως τις 26 Ιουνίου το Φανάρι θα αποτελέσει σημείο συνάντησης των μεγαλύτερων καλλιτεχνών της εγχώριας μουσικής σκηνής αλλά και ντόπιων συγκροτημάτων. Η αρχή γίνεται την Παρασκευή 24 Ιουνίου με τους Ξανθιώτες “Cosmicray” και τον αγαπημένο Γιάννη Χαρούλη, ο οποίος
μας υποδέχεται με υπέροχα τραγούδια, μπλεγμένα όπως πάντα με τις βαθιές ρίζες της κρητικής παράδοσης, υποσχόμενος να μας ταξιδέψει σε άλλους τόπους και άλλες εποχές, από το χθες και το σήμερα, για να δώσει την σειρά του στο Δήμο Αναστασιάδη και τη Μελίνα Ασλανίδου- τους οποίους θα ανοίξουν οι «δικοί μας» «Δε Μάρων Φάιβ»- που θα ανέβουν στη σκηνή το Σάββατο 25 Ιουνίου, για μία περιπλάνηση σε μουσικά μονοπάτια, όπου το λαϊκό φλερτάρει με το παραδοσιακό και το κλασικό συναντά το νέο.
Οι IRATUS και «Ταυτισμένος Λάθος» δύο από τους γνωστούς εκπροσώπους της εγχώριας ραπ μουσικής σκηνής, θα ανοίξουν την τελευταία ημέρα του φεστιβάλ, για να δώσουν τη σειρά τους στον ανανεωμένο, αλλά πάντα πολύμορφο, ροκ και χειμαρρώδη επί σκηνής Γιάννη Αγγελάκα. Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο αγαπημένος τραγουδοποιός με το μοναδικό και πρωτότυπο ύφος του, που συνδυάζει αρμονικά την παράδοση με το έντεχνο στυλ, δημιουργώντας την δική του μουσική καινοτομία, θα είναι αυτός που κλείσει το φετινό 1ο Φεστιβάλ, κάνοντάς μας να «ξεχαστούμε στις χαραυγές».

Info:
Προπώληση Εισιτηρίων:
Κομοτηνή: Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο (Δημοκρίτου 7), ΔΚΕΠΠΑΚ(Κούλογλου 14),
Καφενείο «Το Μασάλι» (Πλ.Αρχιεπισκόπου Χρυσάνθου 39)
Φανάρι: Fanari Hotel
Ξάνθη: Δισκοπωλείο «Ιταλός»
Αλεξανδρούπολη : Μίνι μάρκετ «24 ώρες»
Ηλεκτρονικά στο www.viva.gr και σε όλα τα Seven Spots και Public!
Τιμή  Εισιτηρίου (ανά συναυλία): 10 και 12 ευρώ
Εισιτήριο τριημέρου: 25 ευρώ
Για την μετακίνηση του κοινού θα υπάρξουν δρομολόγια λεωφορείων από Κομοτηνή και
Ξάνθη

Νατάσα Βαφειάδου – Παρατηρητής Θράκης