Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Αλεξανδρουπολίτης γυμναστής στον Εργοτέλη

Την πρόσληψη του πρώην ποδοσφαιριστή και γυμναστή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του ΠΑΟ Κοσμίου, Αντώνη Τσικάκη ανακοίνωσε ο Εργοτέλης, ο οποίος τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Η σχετική ανακοίνωση του Εργοτέλη αναφέρει: «O Eργοτέλης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον γυμναστή Αντώνη Τσικάκη, ο οποίος αναλαμβάνει την εκγύμναση της 1ης ποδοσφαιρικής ομάδας του Συλλόγου».Έπειτα από τη συμφωνία με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Βρέντζο, ο Αντώνης Τσικάκης δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου τιμή που θα εργαστώ στον Εργοτέλη. Ευχαριστώ τον κ. Βρέντζο και τον κ. Χατζηνικολάου που με επέλεξαν ως προπονητή φυσικής κατάστασης. Με καθημερινή προσπάθεια και σκληρή δουλειά θα κάνουμε το καλύτερο για να επιστρέψει ο Εργοτέλης στην Super League!».
O Aντώνης Τσικάκης είναι απόφοιτος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, πτυχιούχος φυσικής αγωγής και αθλητισμού, με ειδικότητα στην ενδυνάμωση και φυσική κατάσταση των αθλητών ποδοσφαίρου. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και στον ΠΑΟ Κοσμίου, ενώ αργότερα εργάστηκε ως γυμναστής και στις δύο αυτές ομάδας.

Λεωνίδας Κάλφας