Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Γκαράς

Τη θέση του λίμπερο θα συνεχίσει να έχει και για την νέα αγωνιστική περίοδο ο Δημήτρης Γκαράς. Ο 31χρονος παίκτης έχει συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση του ΤΑΠ και έτσι θα βρίσκεται υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καλμαζίδη, στην προσπάθεια για την διατήρηση του τίτλου και μια καλή πορεία στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τους πρωταθλητές, ο Δημήτρης Γκαράς δήλωσε:“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι για 3η συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα του ΠΑΟΚ.
Τα δυο προηγούμενα χρόνια ήταν από τα καλύτερα της καριέρας μου καθώς κερδίσαμε τίτλους, ζήσαμε την αποθέωση από τους φιλάθλους μας και είχαμε μια άψογη συνεργασία και ένα όμορφο κλίμα εντός και εκτός γηπέδου.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα συνεργαστώ για ακόμα μια χρονιά με τον κ. Γιάννη Καλμαζίδη, ο οποίος θέλει να παίρνει το 100% από κάθε παίκτη. Αν και θα είναι ακόμη μια δύσκολη χρονιά, πιστεύω στο τέλος θα καταφέρουμε να διατηρηθούμε στην κορυφή.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Οι φίλαθλοί του ΠΑΟΚ έχουν αποδείξει, ότι με την παρουσία τους σε κάθε αναμέτρηση, είναι ο 8ος παίκτης μας. Γι’ αυτό τους θέλουμε και φέτος κοντά μας, σε όλους τους αγώνες.”
Καλό καλοκαίρι σε όλους και πάνω από όλα Υγεία.”