Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

«Ο Άλλος Άνθρωπος» για Μπογδάνο: Σε κάθε ρατσιστή απαντάμε με αλληλεγγύη

«Μοιράζουμε σχολικά είδη σε παιδιά από όλο τον κόσμο, γιατί το χαμόγελο στα μάτια των παιδιών είναι η απόλυτη αγάπη!!!»

Η κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» που έχει σταθεί αντίβαρο αλληλεγγύης κι ανθρωπιάς πλάι στους αδύναμους και τους κατατρεγμένους, απαντά με ένα αποστομωτικό μήνυμα στον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο που στοχοποίησε νήπια.
Απευθύνοντας κάλεσμα αλληλεγγύης, ο «Άλλος Άνθρωπος» η πρωτοβουλία που ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος στην Αθήνα το 2011 και καθημερινά βοηθάει χιλιάδες συνανθρώπους μας, μαγειρεύοντας φαγητό σε δημόσιους χώρους και βοηθώντας με όποιο τρόπο μπορεί, δηλώνει ότι «σε κάθε Μπογδάνο που σκορπάει μίσος για τα παιδιά απαντάμε με σχολικά είδη σε σχολεία που φοιτούν παιδιά από όλες τις εθνικότητες… γιατί το χαμόγελο στα μάτια των παιδιών είναι η απόλυτη αγάπη!!!».

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Σε κάθε ρατσιστή Μπογδάνο απαντάμε με αλληλεγγύη από την Αλεξανδρούπολη έως την Κρήτη, σε κάθε Μπογδάνο που σκορπάει μίσος για τα παιδιά απαντάμε με σχολικά είδη σε σχολεία που φοιτούν παιδιά από όλες τις εθνικότητες. Παρασκευή 23 Στο 64ο δημοτικό Αθηνών το απόγευμα στις 6 μοιράζουμε σχολικά είδη σε παιδιά από όλο τον κόσμο, γιατί το χαμόγελο στα μάτια των παιδιών είναι η απόλυτη αγάπη!!!».