Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

O «βασιλιάς» της χυδαιότητας!

ΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ! Ο Πορτοσάλτε είναι ο «βασιλιάς» της χυδαιότητας! Εμετικό σχόλιο για τους ντελιβεράδες (video)
Μην πάτε χαμηλότερα. Γκώσαμε. Γκώσαμε από την απανθρωπιά και την χυδαιότητά σας.....
«Υπάρχουν φορές που πέφτουν πάνω σου» είπε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος παίζει χωρίς αντίπαλο στον διαγωνισμό χυδαιότητας. Αθλιότητες ξανά από τον Άρη Πορτοσάλτε! Τις ημέρες που το πανελλήνιο έχει συγκλονιστεί από ακόμα έναν τραγικό θάνατο, εν ώρα εργασίας, διανομέα φαγητού, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί στους εργαζομένους, όπως σας έχει ενημερώσει ήδη ο eretikos.gr.
Υπάρχουν 50 με 70 τροχαία τραγικά συμβάντα με διανομείς τους τελευταίους μήνες με διανομείς φαγητού, σχολίαζαν στην πρωινή εκπομπή για να πει ο Άρης Πορτοσάλτε αφήνοντας ενεούς τους τηλεθεατές:
«Υπάρχει και μια συμπεριφορά των διανομέων. Υπάρχουν φορές που πέφτουν πάνω σου. Ο οδηγός αυτοκινήτου έχει την ευθύνη για όλους αλλά και οι φίλοι που οδηγούν μοτοσικλέτα θα πρέπει να αποφασίσουν θα κοιτάνε δεξιά και αριστερά».
Ντροπή στον ΣΚΑΪ! «Χαλάει τη διάθεση» της Ματίνας Παγώνη με ερώτηση για τον Τσίπρα! video
Κύριε Πορτοσάλτε, πιάσατε πάτο.
Ο Προβοκάτορας συνήθως είναι δηκτικός, αιχμηρός, «βιτριολικός»…
Αυτή τη φορά, όμως, είναι οργισμένος.
Διότι -ξανά μανά- πιάσατε πάτο.
Δεν έχει πιο κάτω.
Βέβαια αν κάποιος μπορεί… να σκάψει τον πάτο του βαρελιού και να πάει ακόμη χαμηλότερα, αυτός είστε μονάχα εσείς. Κάντε τη χάρη στην εαυτό σας και την ελληνική κοινωνία και μην το κάνετε.
Μην πάτε χαμηλότερα. Γκώσαμε. Γκώσαμε από την απανθρωπιά και την χυδαιότητά σας.
https://www.facebook.com/watch/?v=3059286544392700&t=0
Πηγή * eretikos.