Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Να ξαναθυμηθεί τη νίκη θέλει ο Εθνικός


Από τις 14 Ιανουαρίου (πρεμιέρα του β' γύρου) όταν κέρδισε με 3-1 την Κηφισιά, αγνοεί τη νίκη ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που υποδέχεται τον Άρη με τους κίτρινους να προέρχονται από το ρεπό τους, αλλά νωρίτερα να έχουν κάνει το καλύτερο τους σερί (τρεις συνεχόμενες νίκες) που διεκόπη από την εκτός έδρας ήττα στο ματς με τον Ολυμπιακό.
«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Αν θέλουμε να μπούμε στα πλέι όφ πρέπει να κερδίσουμε», ξεκαθάρισε ο Πέπε Γκονζάλες ο οποίος παραδέχθηκε: «Στον β' γύρο δεν έχουμε παίξει τόσο καλά, αλλά είχαμε κι ένα δύσκολο πρόγραμμα. Πιστεύω όμως ότι σιγά, σιγά ανακάμπτουμε και από δω και πέρα θα δείξουμε ξανά το καλό μας πρόσωπο».
Στο αυριανό παιχνίδι ο Γκονζάλες θα βρει ως αντίπαλο τον Ιβάν Μποΐκοβιτς, τον οποίο είχε ως αντίπαλο πέρσι στο Κυπριακό πρωτάθλημα. «Κι εκεί ντέρμπι δίναμε και τώρα ντέρμπι είναι το παιχνίδι», τόνισε ο Σέρβος πασαδόρος και συμπλήρωσε: «Εμείς με εξαίρεση το ματς με τον Ολυμπιακό, όπου είχαμε σημαντικές απουσίες, έχουμε δείξει σημαντική βελτίωση και πιστεύω ότι θα κάνουμε και πάλι ένα καλό παιχνίδι». Στους γηπεδούχους εκτός απροόπτου θα είναι στην αποστολή ο Γιώργος Παπάζογλου, ενώ στον Άρη επιστρέφει ο Γιάννης Κυριακίδης όχι όμως και ο Μάριο Ζέλιτς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής

Σάββατο 25/2
16.00, Ρέντη (Novasports), Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Γεροθόδωρος, Μυλωνάκης, Κομισάριος: Βασιλειάδης
18.30, Σύρου (Novasports), Φοίνικας Σύρου - Ηρακλής, Βαρθαλίτης, Βουδούρης, Κομισάριος: Ιορδανίδης
19.00, Αλεξανδρούπολης, Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Άρης, Θεμελής, Τζεπκινλής, Κομισάριος: Μιχελινάκης
19.00, Ζηρίνειο, ΑΟ Κηφισιάς - ΕΑ Πατρών, Πανούτσος, Μουλά Λ., Κομισάριος: Γεωργόπουλος
Κυριακή 26/2
19.00, ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ - ΓΑΣ Παμβοχαϊκός, Δεληκωστίδης, Γεωργιάδης, Κομισάριος: Κάλλης