Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Δοκιμασία Εθνικού στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ

Η αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Volleyleague πέφτει σήμερα το απόγευμα (6μμ) στο κλειστό του ΠΑΟΚ, όπου ο Δικέφαλος υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (Novasports 3, Θεμελής - Δεληκωστίδης). Οι γηπεδούχοι μετά τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες στις πρώτες αγωνιστικές, μετρούν τρεις σερί ήττες στα τελευταία παιχνίδια και βρίσκονται πλέον στην 7η θέση της βαθμολογίας ενώ όπως όλα δείχνουν η συμμετοχή του Τόλη Αρμενάκη θα αποφασιστεί την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.

«Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Είναι η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Κράτησε τον βασικό κορμό του και έκανε μια αλλαγή στη διαγώνιο η οποία θα έλεγα ότι ήταν τυχερή γιατί ο Ράιτ είναι από τους καλύτερους διαγώνιους στο πρωτάθλημα της Volley league. Είναι μια πολύ δεμένη ομάδα που δείχνει ότι έχει βρει χημεία», δήλωσε ο Γιάννης Μέλκας, ενώ αναφερόμενος στη δική του ομάδα τόνισε: «Εμείς από την πλευρά μας προερχόμαστε από τρεις ήττες. Έχουμε τα προβλήματα μας και θα προσπαθήσουμε να τα καλύψουμε μέσα στο γήπεδο με στόχο πάντα την επιστροφή στις νίκες».
Ο Εθνικός προέρχεται από την ήττα σ το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά παραμένει στη 2η θέση της βαθμολογίας και θέλει να αποσπαστεί από τον ισόβαθμο του Άρη.
Οι Θρακιώτες δεν αντιμετωπίζουν κανένα απολύτως πρόβλημα κι όπως τόνισε ο Ραφαήλ ΚΟυμεντάκης: «Είμαστε σε καλή κατάσταση, παρά την ήττα της περασμένης εβδομάδας και ο στόχος μας είναι η νίκη και σ' αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα εξαρτάται από την δική μας απόδοση και ο νικητής θα κριθεί στα λάθη. Όποιος κάνει τα λιγότερα θα κερδίσεις. Δεν κοιτάμε τα προβλήματα του ΠΑΟΚ, αν και ο τραυματισμός του Αρμενάκη είναι σημαντικός, αφού ο αντίπαλος μας έχει έμπειρους παίκτες, έχει κι αυτός την ανάγκη για βαθμούς και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί».

volleyleague.gr