Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Διακοπές υδροδότησης ανακοίνωσε η ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης

Για είκοσι περίπου ημέρες, αρχής γενομένης της 21ης Αυγούστου, θα γίνονται ολιγόωρες διακοπές υδροδότησης σε περιοχές της Αλεξανδρούπολης. Ο λόγος είναι οι εργασίες κατασκευής του έργου «Έργα βελτίωσης ενίσχυσης υδραγωγείου και δικτύων ύδρευσης οικισμών του Δήμου Αλεξανδρούπολης».
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης, γίνεται η αντικατάσταση των κεντρικών αγωγών της οδού Εθν. Αντίστασης από την οδό Ι. Καβύρη μέχρι την οδό Λ. Δημοκρατίας. Προκειμένου να υλοποιηθούν οι εργασίες που απαιτούνται (συνδέσεις του νέου αγωγού με τους εκατέρωθεν αγωγούς διανομής, συνδέσεις των κατοικιών με το νέο δίκτυο, έτσι ώστε να αποσυνδεθεί ο παλιός αγωγός) κρίνεται απαραίτητη η ολιγόωρη διακοπή παροχής νερού κατά τις πρωινές ώρες.
Οι διακοπές θα αφορούν την περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Ι. Καβύρη - Λ. Δημοκρατίας – 28ης Οκτωβρίου- Ανδριανουπόλεως – Ι. Καβύρη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το ίδιο χρονικό διάστημα η κυκλοφορία στην οδό Εθν. Αντίστασης θα γίνεται με δυσκολία. Γι' αυτό εφιστάται η προσοχή στους οδηγούς που θα κινούνται επί των συγκεκριμένων οδών.