Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΠΟΛΗτική Ανατροπή στο Δήμο Κομοτηνής

Η πρώτη ιδρυτική συγκέντρωση της «ΠΟΛΗτικής Ανατροπής», δημοτικής παράταξης για το Δήμο Κομοτηνής, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 7 Φεβρουαρίου στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης.
Στη συνάντηση υπήρχε ενεργή συμμετοχή 150 ατόμων, καθώς όλοι διαβουλεύτηκαν τόσο το σχέδιο Διακήρυξης Αρχών και τις βασικές αρχές του συνδυασμού, όσο και την ονομασία της παράταξης. Συντονιστές της συνάντησης η υποψήφια Δήμαρχος Ελένη Λαφτσή
και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ανέστης Στρατιάδης. Να σημειωθεί πως δημιουργήθηκαν επιτροπές εκλογικού σχεδιασμού, οικονομικών, γραφείο τύπου, πράγμα πρωτόγνωρο για τα δημοτικό δεδομένα της Κομοτηνής, καθώς δεν υπήρξε ποτέ στο παρελθόν διαβούλευση για όλα τα παραπάνω, με ανοιχτή συμμετοχή.
Η δημοτική παράταξη «ΠΟΛΗτική Ανατροπή», η οποία υποστηρίζετε από το ΣΥΡΙΖΑ, αποτελείται από ενεργούς πολίτες που συμμετείχαν σε μικρούς και μεγάλους αγώνες για τα δικαιώματα στην εργασία, στη διασφάλιση των δημόσιων αγαθών της υγείας, της παιδείας, στα κοινωνικά κινήματα εναντίων των χρυσωρυχείων, ενάντια στην εγκατάσταση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας, ενάντια στα διόδια και στα χαράτσια.
Πολίτες που στάθηκαν στο πλευρό των εργαζομένων, στους ανθρώπους της υπαίθρου και βρέθηκαν στη πρώτη γραμμή, μαζί με νέους ανθρώπους ενάντια στο ναζισμό και τον εθνικισμό!
Σήμερα όλοι αυτοί, αλλά και πολλοί άλλοι συμπολίτες μας, άνθρωποι της εργασίας, της δημιουργίας, άνθρωποι της τέχνης και του πολιτισμού, νέοι, συνδιαμορφώνουν μια αυτοδιοικητική κίνηση, ένα κίνημα πολιτών για την ΠΟΛΗτική Ανατροπή στο Δήμο Κομοτηνής.

Νίκος Βαβατσικλής inpost.gr