Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Η Σοφία Ανδριοπούλου υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη ΔΗΜΑΡ

Το ευρωψηφοδέλτιο του σχήματος «Δημοκρατική Αριστερά - Προοδευτική Συνεργασία» ενέκρινε ομόφωνα στη συνεδρίασή της η Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ. Στη μάχη του σταυρού για μια θέση στην Ευρωβουλή ρίχνεται και η Σοφία Ανδριοπούλου, δικηγόρος από την Αλεξανδρούπολη. Πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
και κόρη του στελέχους και υποψήφιου βουλευτή και νομάρχη Έβρου του ΣΥΝ Στάθη Ανδριόπουλου.
Με ομόφωνη έγκριση της στρατηγικής του κόμματος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές, τα βασικά σημεία της εκλογικής καμπάνιας και το ευρωψηφοδέλτιο του σχήματος "Δημοκρατική Αριστερά-Προοδευτική Συνεργασία", ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (05/04) η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ.
Σε αυτό περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, το μέλος της Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, ο πρώην υφυπουργός Παιδείας Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, η πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά και ο πρώην βουλευτής Γιάννης Αμοιρίδης. Μαζί και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος ο οποίος φερόταν σαν νο1 του ψηφοδελτίου των "58" .
Η σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου, που θα παρουσιαστεί επίσημα στις 13 Απριλίου, έχει ως εξής ενώ μένουν να συμπληρωθούν ακόμα 3 θέσεις: