Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Σάρωσαν τον βόρειο Έβρο υποψήφιοι με την ΡΙΖΑ ΑΜΘ με επικεφαλής τον Χρ. Δούκα

Την Παρασκευή 8-5-2014 και το Σάββατο 9-5-2014 ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Εβρου με την ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Χρήστος Δούκας επικεφαλής κλιμακίου περιόδευσε στα χωριά του Βορείου Έβρου Πύθιο, Σοφικό, Ασημένιο, Χειμώνιο, Θούριο, Κόμαρα, Πλάτη, Ελιά, Σπήλαιο, Φτελιά, Καβύλη, Στέρνα, Ρίζια, Καστανιές, Βύσσα.
Αν οι ελλείψεις ενός δημόσιου συστήματος υγείας στα αστικά κέντρα είναι μεγάλες στα χωριά είναι τραγικές, όταν μάλιστα οι κάτοικοι στη μεγάλη τους πλειοψηφία είναι μεγάλης ηλικίας.
Η πολιτεία είτε ως Κυβερνητικοί μηχανισμοί ή ως Περιφέρεια απλά δεν υπάρχει για τους κατοίκους. Απομόνωση και εγκατάλειψη. Κοινή διαπίστωση όλων ότι πάρα πολύ δουλειά περιμένει τον Περιφερειάρχη Κώστα Μορφίδη και τον Αντιπεριφερειάρχη Εβρου Χρήστο Δούκα από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων τους. Αυτό το βάρος το αναλαμβάνουμε διαβεβαίωσε ο κ. Δούκας σε όλες του τις ομιλίες τους κατοίκους.

Στο Τυχερό

Την  Πέμπτη 7-5-2014 Κλιμάκιο της Περιφερειακής παράταξης αποτελούμενο από τους Σπύρο Δέδογλου, Κώστα Κυργιαλάνη, Χρήστο Ευρώπα και Κώστα Πανταζίδη επισκέφθηκε το Τυχερό μοίρασε ανακοινώσεις και συζήτησε με τους κατοίκους στη Λαϊκή Αγορά και στα καταστήματα της πόλης. Η θερμή υποδοχή των κατοίκων ενισχύει την αισιοδοξία των στελεχών της παράταξης για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και στο Τυχερό στις 18-5-2014



Επίσκεψη στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου

Την Πέμπτη 8 Μαίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης Κώστας Μορφίδης με την παράταξη "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Α.Μ.Θ" , ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Χρήστος Δούκας και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Κώστας Κυργιαλάνης, Γιάννης Νενεδάκης, Κώστας Πανταζίδης, Γιώργος Καίσας και Χρήστος Ευρώπας επισκέφθηκαν όλες τις υπηρεσίες της Περιφέρειας στην Αλεξανδρούπολη και συζήτησαν με τους εργαζόμενους.
Κοινή διαπίστωση όλων είναι οτι δυνατότητες υπάρχουν έμπειρο προσωπικό υπάρχει και αυτό που μένει να γίνει, από τον Σεπτέμβριο με την νέα Περιφερειακή Αρχή της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοίκησης να δοθούν οι κατευθύνσεις ώστε να μπει σε τροχιά ανάπτυξης η Περιφέρεια Α.Μ.Θ και ο νομός μας ειδικώτερα και να αρχίσουν σιγά - σιγά να επουλώνονται οι πληγές της βάρβαρης κυβερνητικής πολιτικής των 4 μνημονιακών χρόνων.