Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Αποχωρεί από την Τοπική Αυτοδιοίκηση ο Μουζάς

Τέλος εποχής για τον Δημήτρη Μουζά και την ενασχόλησή του, τουλάχιστον, με τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο μέχρι χθες Δήμαρχος Ορεστιάδας, με δημόσια δήλωσή του γνωστοποίησε την αποχώρησή του από το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, ωστόσο δήλωσε την πρόθεση να παραμείνει ενεργός πολίτης. Όπως σημείωσε, αποχωρεί με το κεφάλι ψηλά, ευχαριστημένος για όσα πρόσφερε, με τα ίδια περιουσιακά στοιχεία που είχε και πριν από οκτώ χρόνια…
Ο πρώην πλέον δήμαρχος σε ανακοίνωσή του αναφέρει:
Αγαπητοί συνάδελφοι, νέα και παλαιά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας.
Συμπληρώνοντας μία θητεία ως Δημοτικός Σύμβουλος Ορεστιάδας, δύο θητείες ως Νομαρχιακός Σύμβουλος Έβρου-Ροδόπης και δύο θητείες ως Δήμαρχος Ορεστιάδας, παραδίδω τη σκυτάλη σε νέους αιρετούς εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης.
Ελπίζω και εύχομαι οι προσπάθειες που θα καταβάλλουν για την προκοπή του τόπου μας, να έχουν θετικά αποτελέσματα για το καλό όλων μας.
Το δικό μας έργο των οκτώ χρόνων, έχει καταγραφεί.
Κύριο μέλημά μου ήταν η διαφάνεια, η συνετή διαχείριση, η προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου Ορεστιάδας.
Αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά, ευχαριστημένος για όσα πρόσφερα, με τα ίδια περιουσιακά στοιχεία που είχα και πριν από οκτώ χρόνια. Το ίδιο διαμέρισμα και το ίδιο αυτοκίνητο που είχα πριν εκλεγώ Δήμαρχος.
Η Αυτοδιοίκηση θα είναι πάντα στην καρδιά και στο μυαλό μου και θα συνεχίσω να είμαι ενεργός πολίτης, εκτός Δημοτικού Συμβουλίου.
Η ενασχόληση με τα κοινά δεν πρόκειται να σταματήσει, γιατί η προσφορά στα κοινά της ιδιαίτερης πατρίδας μας είναι υποχρέωση και καθήκον για όλους μας.

Εύχομαι καλή δύναμη στο νέο Δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη και σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους αυτής της θητείας.
Ευχαριστώ ολόψυχα τους συνεργάτες μου στην «Ορεστιάδα εν τάξει» και στη «Δημοτική Αλληλεγγύη», που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και έδωσαν αγώνες ανυστερόβουλους και ηθικούς.
Ευχαριστώ όλους τους κατοίκους του βορείου Έβρου που πίστεψαν στην προσπάθειά μας. Θα είμαστε πάντα μαζί στον αγώνα για έναν καλύτερο Έβρο, για μια καλύτερη κοινωνία. Για εμάς και τα παιδιά μας.