Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Η μεγάλη επιστροφή του ποδοσφαιρικού Εθνικού

Του Γιώργου Πανταζίδη

Η Αλεξανδρούπολη επιστρέφει στο χάρτη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Εθνικός μετά από 22 χρόνια θα αγωνίζεται στη Γ΄Εθνική κατηγορία, εσχάτως ως football league2, και θέλει να κατακτήσει την πρώτη του φετινή νίκη, την Κυριακή κόντρα στον Άρη Ακροποτάμου (4.30μμ) μετά το θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη, μπροστά στον κόσμο του. Πέρα από την προφανή σημασία των βαθμών και την αξιοποίηση της έδρας σε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ένα από τα μεγάλα στοιχήματα είναι η επιστροφή του φίλαθλου κοινού της Αλεξανδρούπολης στο γήπεδο.
Παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση απευθύνουν έκκληση για ένα γεμάτο γήπεδο με κόσμο που θα σπρώξει την ομάδα του Εθνικού στη νίκη και θα αποτελέσει φέτος το μεγάλο όπλο πέρα από το αξιόμαχο σύνολο που ετοιμάζει ο Νίκος Ουσταμπασίδης. «"Ο Εθνικός επέστρεψε στη Γ΄ εθνική μετά από δυο δεκαετίες και πλέον. Έχουμε ετοιμάσει μια πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα και καλούμε τους φιλάθλους να έρθουν να την παρακολουθήσουν την Κυριακή στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της. Πιστεύουμε ότι θα απολαύσουν πολύ καλό ποδοσφαιρικό θέαμα και ελπίζουμε να χαρούν τη νίκη της ομάδας μας" αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΜΓΣ Εθνικού Μανώλης Βουκουρεσλής.
Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος τονίζει ότι «η ποδοσφαιρική ομάδα του Εθνικού επέστρεψε στην Γ΄ Εθνική και σας προσκαλεί όλους να την ενισχύσετε με την παρουσία σας στον πρώτο εντός έδρας αγώνα αυτήν την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στις 16:30 στο γήπεδο ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ!! Η αγαπημένη μας ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Άρη Ακροποτάμου με στόχο να πάρει τους 3 πρώτους βαθμούς της νίκης. Η ομάδας μας ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με εκτός έδρας λευκή ισοπαλία στην πρώτη αγωνιστική κερδίζοντας τον πρώτο της βαθμό. Έλα και εσύ στην γιορτή του ποδοσφαίρου. Η δύναμη της ομάδας είσαι εσύ! Ζήσε τις μεγάλες στιγμές της ομάδας σου από κοντά! Πάρε θέση στην κερκίδα!