Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Ιστορική Ποδηλατοβόλτα Αλεξανδρούπολης «Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ»

Ο ΜΓΣ Εθνικός, Ποδηλάτες Αλεξανδρούπολης και το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης σας προσκαλούν στην Ιστορική Ποδηλατοβόλτα Αλεξανδρούπολης «Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ»
Μια περιπλάνηση στο παρελθόν της πόλης μέσα από γειτονιές, κτίρια, μνήμες. Ιστορική αφήγηση από τον Γιάννη Κουκμά, Κοινωνικό Ανθρωπολόγο-Ιστορικό.
Η εκκίνηση θα γίνει στην στροφή του πάρκου Εγνατία στις 11:00 π.μ. την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου και ο τερματισμός στο Μουσείο όπου θα προβληθεί σπάνιο φωτογραφικό υλικό από την συλλογή του.
Η εκκίνηση θα γίνει στην στροφή του πάρκου Εγνατία στις 11:00 π.μ. την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίουκαι ο τερματισμός στο Μουσείο όπου θα προβληθεί σπάνιο φωτογραφικό υλικό από την συλλογή του.
Σεβόμαστε τον ΚΟΚ και τηρούμε τους κανόνες καλής συμπεριφοράς στον δρόμο και μεταξύ μας.
Κάθε ποδηλάτης έχει την ελευθερία και την ευθύνη του εαυτού του.
Σε κάθε συνάντηση μπορούν να πάρουν μέρος ενήλικες και οι ανήλικοι απαραίτητα με συνοδό. Κινούμαστε πάντα στη μία λωρίδα κυκλοφορίας χωρίς να εμποδίζουμε την κυκλοφορία εκτός αν δεν υπάρχει άλλη λωρίδα. Προσπαθούμε να είμαστε στοιχισμένοι σε 2αδες ή 3αδες και με μικρές αποστάσεις,στα φανάρια είμαστε όλοι μαζεμένοι και δεν κάνουμε προσπεράσεις ή ελιγμούς ανάμεσα στα αυτοκίνητα.