Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

2ος ο ΟΦΘΑ σε αγώνες με αθλητές από όλη τη Βόρεια Ελλάδα

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα η Διασυλλογική διοργάνωση Φιλίππεια 2014 Προαγωνιστικών κατηγοριών (ηλικίες 8-12 ετών) με τη συμμετοχή 550 περίπου κολυμβητών-τριων και 24 συλλόγων από τη Β. Ελλάδα και τη Βουλγαρία.
Με τις προπονήσεις να βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και το επίπεδο των αγώνων να είναι πάρα πολύ υψηλό, η ομάδα του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης αποτελούμενη από 61 κολυμβητές – τριες, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και κατέλαβε στην άτυπη κατάταξη των συλλόγων την 2η θέση με τον συνολικό αριθμό των 42 μεταλλίων (20 χρυσά, 11 ασημένια και 11 χάλκινα μετάλλια)!
· Πραγματοποιήθηκαν 4 νέα τρομερά ρεκόρ ομάδας, 50άρας πισίνας από τους Βολτέζο Στράτο (50 πεταλούδα), Παντελίδη Δημήτρη (στα 50 πρόσθιο), Αλεξάκη Γιώργο (στα 50 πεταλούδα), Δραμαλίδου Σταυρίλια (50 ύπτιο).
· Αξιοσημείωτη, η πάρα πολύ καλή και γεμάτη υποσχέσεις εμφάνιση των «λιλιπούτιων» κολυμβητών-τριων μας ηλικίας 8 και 9 ετών στην παρθενική τους εμφάνιση στις Προαγωνιστικές κατηγορίες.
· Σημαντική στιγμή για την ομάδα μας η βράβευση του κολυμβητή μας Βολτέζου Στράτου ως ο καλύτερος κολυμβητής των αγώνων με την επίδοσή του 31΄΄94 στα 50μ. Πεταλούδα.
Προπονητικά την αποστολή υποστήριξαν οι προπονητές κ. Τάσος Καλλιτσάρης και η κ. Σταυρούλα Ευθυμίου καθώς και ο έφορος Προαγωνιστικής και Ακαδημιών κ. Νάσος Διαμαντάκης.
Όπως αναφέρει το μήνυμα των ανθρώπων του ΟΦΘΑ, «όλα τα παραπάνω δείχνουν για άλλη μια φορά τη πολύ σωστή και οργανωμένη δουλειά που πραγματοποιείται στα τμήματα της ομάδας μας, συνδυάζοντας την σωστή διαπαιδαγώγηση, την άψογα κολυμβητική τεχνική κατάρτιση, τα αποτελέσματα και πάνω από όλα τη διάρκεια στο χρόνο! Και είμαστε μόλις στην αρχή της χρονιάς...
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς της ομάδας μας που έδωσαν για άλλη μια φορά δυναμικό παρών ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια των κολυμβητών, των προπονητών και της ομάδας!»