Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014

Μεγάλη εορταστική συναυλία από το Δημοτικό Ωδείο

Το Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης με τον τομέα της Μουσικής Προπαιδείας, την Παιδική Ορχήστρα και Χορωδία και την Ορχήστρα και Χορωδία των εφήβων, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο αύριο Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα : 7.30 μ.μ.
Οι μικροί μαθητές 4 έως 10 χρονών θα ζωντανέψουν τραγουδώντας Χριστουγεννιάτικη ηχοϊστορία με τη συνοδεία συνομήλικων κιθαριστών, βιολοντσέλου, μεταλλόφωνων κ.α. τις πολύ επίκαιρες προσδοκίες των παιδιών γύρω από τις άγιες ημέρεςμε την καθοδήγηση της υπεύθυνης του τομέα Ελένης Κουκοράβα. Το κουαρτέτο της σχολής βιολοντσέλου με την δασκάλα τους Δέσποινα Λεωντζάκου θα ερμηνεύσει κάλαντα. Η παιδική χορωδία υπό την διεύθυνση της Βαλεντίνας Φουλίδου θα τραγουδήσει χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Η συναυλία κορυφώνεται με την εμφάνιση της Ορχήστρας του Ωδείου και της Χορωδίας των εφήβων που για πρώτη φορά πλαισιώνεται από απόφοιτους του Ωδείου που φέτος συγκεντρώθηκαν και πάλι στο χώρο του και από τους καθηγητές των σχολών.
Θα ερμηνευθούν σε μεταγραφές , διδασκαλεία και διεύθυνση του υπευθύνου του τομέα Δημήτρη Κανίδη , γνωστά και αγαπημένα της εποχής έργα των : Straus, Tscaikowsky, Caccini κ.α.