Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Ο Εθνικός δείχνει και πάλι το ανθρώπινο πρόσωπό του ....

Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014, αντιπροσωπεία παιχτών της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού, παρευρέθηκαν στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης και έδωσαν δώρα στα παιδάκια που νοσηλεύονται εκεί. Ο αρχηγός της ομάδας του Εθνικού Ανέστης Δαλακούρας, ο Άκης Δαρίδης και ο Σταύρος Κασαμπαλής, τραγούδησαν και έπαιξαν μαζί με τα παιδιά, δημιούργησαν χειροποίητα Χριστουγεννιάτικα στολίδια, είπαν τα κάλαντα
και στο τέλος τους μοίρασαν δωράκια, τα οποία προέκυψαν από την πώληση των μαθητικών τετραδίων του Εθνικού, μέσω του Βιβλιοπωλείου «ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ» της Φωτεινής Σκαρλακίδου. Την παραπάνω παιδική γιορτή διοργάνωσαν οι «Θυγατέρες της Πηνελόπης – ΑΗΕΠΑ - Τμήμα "ΕΥΡΙΔΙΚΗ"», το βιβλιοπωλείο «ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ» και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.


O Eθνικός συμμετέχει στο «Donate Hair-Donate Love»

Η ομάδα βόλλεϋ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση των διοργανωτών και τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου θα συμμετέχει σε μία ξεχωριστή φιλανθρωπική εκδήλωση.  «Η ομάδα «Donate Hair-Donate Love», σε συνεργασία με το Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Έβρου «ΣυνεχίΖΩ»,σας προσκαλεί τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 με 14:00, σε μία εκδήλωση καρδιάς, μπροστά στο Δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης.
Με σύνθημά μας: «Δε λυπάμαι.... βοηθάω», στοχεύουμε στην ενημέρωση και στην ευαισθητοποίηση των συνανθρώπων μας, προκειμένου να κόψουν και να χαρίσουν τα μαλλιά τους, στα παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο.
Με τα μαλλιά που θα συγκεντρωθούν, θα κατασκευαστούν περούκες, που θα δοθούν ΔΩΡΕΑΝ στους μικρούς μας αγωνιστές.
Η πρωτοβουλία αυτή, ξεκίνησε πανελλαδικά πριν από λίγους μήνες και ήδη η ανταπόκριση του κόσμου στην προσπάθειά μας, είναι τεράστια. Θα θέλαμε να σταθείτε όλοι στο πλευρό μας, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας.»