Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

«Η Θράσσα» της λίμνης και του « Πλάτωνα»

Ο ξενώνας «Θράσσα» στη λίμνη του Τυχερού του Δήμου Σουφλίου, στον Νομό Έβρου, δεν χρειάζεται συστάσεις. Οι φίλοι της υπαίθρου που αγαπάνε τις αποδράσεις σε ζεστά καταλύματα, γνωρίζουν καλά την ψυχή της «Θράσσας», που ακούει στο όνομα Σοφία, και επίσης γνωρίζουν καλύτερα τη μασκότ του ξενώνα που δεν είναι άλλος από το διάσημο Πλάτωνα! Ο αγαπημένος σκύλος-φίλος μικρών και μεγάλων αυτές τις μέρες έδωσε τον καλύτερό του εαυτό.
Η παγωμένη λίμνη, το χιόνι και η παρουσία των παιδιών που λαχταράνε λίγα λεπτά παιχνιδιού με τον Πλάτωνα έκαναν τη διαφορά.
Οι επισκέπτες της « Θράσσας» αυτές τις μέρες αφού χάρηκαν το χιόνι και το παγωμένο τοπίο της λίμνης έτρεξαν γρήγορα στη ζεστασιά του ξενώνα όπου τους περίμενε το τζάκι, η γιορτινή ατμόσφαιρα αλλά και να μοναδικά ροφήματα και εδέσματα! Ο Πλάτωνας βεβαίως παντού έκανε την παρουσία του αισθητή, ενώ το χαμόγελο της Σοφίας εύχεται σε όλους ένα καινούργιο χρόνο γεμάτο αισιοδοξία, χαρά και επιτυχίες.

Το προφίλ του ξενώνα!

Ο ξενώνας Τhrassa είναι χτισμένος δίπλα στη Λίμνη Τυχερού και λατρεύεται από μικρούς και μεγάλους για τον κήπο του, τη μοναδική τοποθεσία του αλλά και για τη δυνατότητα της επαφής με τη φύση. Προσφέρει παραδοσιακά επιπλωμένα καταλύματα με ιδιωτικό μπαλκόνι και δωρεάν Wi-Fi. Διαθέτει μπαρ με τζάκι και πανοραμική θέα στη λίμνη.
Οι διαπιστώσεις και τα σχόλια των επισκεπτών είναι κάτι παραπάνω από θετικά, ενώ όλοι σημειώνουν πως ο ξενώνας «αγαπά ιδιαίτερα τα παιδιά αλλά και τα ζώα, αφού η Σοφία, δεν χάνει ευκαιρία να προσφέρει υπηρεσίες σε κάθε ζωντανό που θα βρεθεί στην αυλή του ξενώνα και θα έχει ανάγκη από φροντίδα και περίθαλψη»!
Τα δωμάτια και διαμερίσματα του Thrassa προσφέρουν τηλεόραση, κλιματισμό και θέα στη λίμνη. Περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο με προϊόντα περιποίησης και στεγνωτήρα μαλλιών. Ορισμένες μονάδες διαθέτουν επίσης κουζίνα με καθιστικό και τραπεζαρία.
Το Thrassa προσφέρει δωρεάν τον απαραίτητο εξοπλισμό για κανό και ορεινή ποδηλασία, ενώ μπορεί να οργανώσει και ιππασία. Το προσωπικό του ξενοδοχείου διοργανώνει επίσης εκδρομές στο κοντινό δάσος της Δαδιάς και στην πόλη των Φερών.
Το Δέλτα του Έβρου βρίσκεται σε απόσταση 20χλμ. από το ξενοδοχείο, ενώ ο Αερολιμένας Αλεξανδρούπολης απέχει 37χλμ. και το Εθνικό Πάρκο της Δαδιάς 20 χιλιόμετρα. Στις εγκαταστάσεις παρέχεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.





Πηγή: countrymagazine.gr - Ιωαννα Παρασχάκη


INFO
Ξενώνας Οικοτουρισμού ΘΡΑΣΣA
Στοιχεία επικοινωνίας με τον ξενώνα Θράσσα στο Τυχερό Έβρου
Τηλέφωνο & Φαξ: (+30) 25540 20080
Email: thrassa@otenet.gr, thrassa@gmail.com
www.thrassa.gr
Στο fb thrassa