Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

"Τελικός" ανόδου στην Α2 για τη Νίκη

του Γιώργου Πανταζίδη

Η ώρα του τελικού για τη Νίκη έφτασε. Η ομάδα τα Αλεξανδρούπολης αυτήν την Κυριακή στην έδρα της στις 5μμ κόντρα στην ΑΕ Κομοτηνής παίζει όλη της την χρονιά. Ο Θρακιώτικος αυτός "εμφύλιος", θα αναδείξει τον πρωταθλητή στο περιφερειακό πρωτάθλημα Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, αυτόν που θα κερδίσει και το εισιτήριο για την Α2 γυναικών της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Μεγάλος στόχος και όνειρο για τις αθλήτριες αλλά και όλους τους ανθρώπους της ιστορικής Νίκης θα είναι η επάνοδος στην Α2, στην εθνική κατηγορία που αγωνιζόταν και πέρυσι. Στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, χρειάζεται δυο σετ για να σφραγίσει τον πολυπόθητο στόχο. Και αυτό γιατί στον αγώνα του πρώτου γύρου η Νίκη είχε κερδίσει στην Κομοτηνή με 3-1 σετ με τη διαφορά μεταξύ τους να είναι δυο βαθμοί υπέρ της ομάδας του Έβρου. Οπότε, ακόμη και να επικρατήσει η ομάδα της Κομοτηνής με 3-2 στην ισοβαθμία ευνοείται η Νίκη. Η Κομοτηνή., θέλει και εκείνη την άνοδο και θα κάνει το παν για να κερδίσει με 3-0 ή 3-1. Ωστόσο, οι αθλήτριες του Ιπποκράτη Δήμητσα έχουν δουλέψει σκληρά, επιθυμούν διακαώς την διάκριση, τον τίτλο και να αλλάξουν επίπεδο αγωνιστικό. Διαθέτουν πάθος, γνώση και εμπειρία και θα μπουν στον αγώνα για τη νίκη που θα φέρει και το πολυπόθητο αποτέλεσμα.
«Εχουμε δουλέψει πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα, τα κορίτσια έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα του αγώνα και θέλουν όσο τίποτα άλλο τη νίκη. Χρειάζεται σοβαρότητα, προσοχή, να μαστε συγκεντρωμένοι στον σκοπό μας και είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά» μας δήλωσε ο Ιπποκράτης Δήμητσας, ο προπονητής της Νίκης.
Είναι ένα ματς τελικός και επειδή τα πάντα μπορεί να συμβούν, η Νίκη ζητά και την στήριξη του κόσμου της Αλεξανδρούπολης. Η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις πέντε το απόγευμα της Κυριακής.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Νίκη Αλεξανδρούπολης 49 (17-0)
2. Κομοτηνή 48 (16-1)
3. Ν. Βύσσα 36 (12-5)
4. Ορεστιάδα 27 (10-7)
5. Καβάλα 27 (9-8)
6. Έβρος Σουφλίου 20 (6-10)
7. Ερμογένης Ξάνθης 18 (6-11)
8. Θύελλα Φερών 8 (2-14)
9. Γ.Σ. Δράμας 8 (3-14)
10. Φοίνικας Αλεξανδρούπολης 6 (3-14)