Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. της Κινηματογραφικής Λέσχης Αλεξανδρούπολης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κινηματογραφικής Λέσχης Αλεξανδρούπολης προσκαλεί όλα τα μέλη της Λέσχης σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης, Λεωφόρος Δημοκρατίας 335, την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015 και ώρα 8.00 μ.μ., με τα εξής θέματα:α) Απολογισμός δράσης απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου για την περίοδο Μάρτιος 2013-Μάρτιος 2015.
β) Προγραμματισμός δράσης για την περίοδο 2015-2017.
γ) Οικονομικός απολογισμός.
δ) Εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής ΕπιτροπήςΣτην ανακοίνωσή της η Κ.Λ.Α. αναφέρει τα εξής:
"Σας υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν μόνο τα μέλη της ΚΛΑ που είχαν εγγράφει έως και την 18/2/15 και που θα είναι ταμιακά τακτοποιημένα μέχρι την ημέρα των εκλογών.
Αγαπητά μας μέλη, σας καλούμε να έρθετε και να συμμετάσχετε στη γενική συνέλευση με τις ιδέες και τις προτάσεις σας. Καλό θα ήταν να σκεφτείτε και το ενδεχόμενο να εμπλακείτε πιο ενεργά στα δρώμενα της ΚΛΑ βάζοντας υποψηφιότητα για εκλογή στο Δ.Σ. Οι καιροί είναι δύσκολοι για τον πολιτισμό με ποιότητα, χρειαζόμαστε ανθρώπους με όρεξη, ιδέες και ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς! Η ουσιαστική συμμετοχή σας στις δραστηριότητες της Κ.Λ.Α είναι απαραίτητη ώστε να διατηρηθεί και να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η ποιότητα και η ποσότητα των προβολών και άλλων εκδηλώσεων της".