Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

"Χ"αμένη ευκαιρία για νίκη - "ανάσα" στην Καστοριά

Με τον έναν βαθμό της ισοπαλίας επιστρέφει ο Εθνικός από την Καστοριά. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ομάδα μας αφού μόλις στο 10ο λεπτό κέρδισε πέναλτι και αποβολή σε χέρι αμυντικού της Καστοριάς. Την εκτέλεση ανέλαβε ο αρχηγός Μιχάλης Φλώρος ο οποίος ευστόχησε και το σκορ έγινε 0-1. Στη συνέχεια παρά την υπεροχή και τις τέσσερις καλές ευκαιρίες με τον Γκαϊδατζή στο 13', τον Σιβούδη στο 25', τον Τορομανίδη στο 35' και το Φλώρο στο 44' ο Εθνικός δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα και έτσι το σκορ του ημιχρόνου ήταν το 0-1.
Στην επανάληψη ο Εθνικός παρουσιάστηκε εντελώς διαφορετικός έχοντας χάσει την αυτοσυγκέντρωσή του και δεν κατάφερε να απειλήσει την Καστοριά, η οποία αντιθέτως μπήκε στο παιχνίδι με πάθος και δύναμη, χάνοντας μάλιστα σημαντικές ευκαιρίες. Η ισοφάριση ήρθε στο 81' όταν η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικού μας έπειτα από εκτέλεση φάουλ της Καστοριάς και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι.
Πλέον κάθε βαθμός είναι σημαντικός στην προσπάθεια της ομάδας να επιτύχει το στόχο της για τη φετινή που δεν είναι άλλος από την παραμονή στη Γ Εθνική κατηγορία. Την προσεχή Τετάρτη 18 Μαρτίου στις 15:00 ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι στην Καβάλα που θέλει τους τρεις βαθμούς της νίκης για να παραμείνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Πρόκειται για το εξ αναβολής παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής.
ΚΑΣΤΟΡΙΑ : Μακρής, Καρανάσιος, Χριστοφορίδης, Παπαδόπουλος Δ., Μπαϊρακτάρης, Μηλιάτης, Ντάμζης, Γεωργιάδης (Σιαννής), Τάσσιος (Νούλας), Παπαδόπουλος Μ., Σουμέλας
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Συριτούδης, Αμπραχαμιάν, Κατρανίτσας, Μπαρμαγιάννης, Δούπας, Κοσκολός, Τορομανίδης (Πελτέκης), Μαμούτ, Σιβούδης (Αγγελακάκης), Φλώρος, Γκαϊδατζής (Θάνος)

ethnikos-mgs.gr