Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Πλουσιότερες σε εμπειρίες γύρισαν από τη Βουλγαρία οι Αμαζόνες Μαΐστρου

Μια μοναδική εμπειρία είχαν οι νεαρές αθλήτριες των Αμαζόνων Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης που πραγματοποίησαν εκδρομή στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας, μαζί με τις συναθλήτριές τους στον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας, για να παρακολουθήσουν τα τελικά των Πανευρωπαϊκών Αγώνων βόλεϊ Κορασίδων.
Οι αθλήτριες των Αμαζόνων, οι οποίες πήραν μέρος στην αποστολή γύρισαν γεμάτες από εμπειρίες και ευχάριστες στιγμές. Το Final Four των Πανευρωπαϊκών Αγώνων που έγινε στο ολοκαίνουργιο Πανεπιστημιακό Κλειστό Γυμναστήριο της Φιλιππούπολης χάρισε παραστάσεις και συγκινήσεις από αγώνες Βόλεϊ
υψηλού επιπέδου δίνοντας την ευκαιρία στις αθλήτριες μας να απολαύσουν από κοντά τις κορυφαίες Ευρωπαίες Κορασίδες αθλήτριες του Βόλεϊ.

Φιλικό με την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας

Το διεθνές φιλικό παιχνίδι απέναντι στην πρωταθλήτρια Βουλγαρίας στις Κορασίδες έδωσε την ευκαιρία στις Αμαζόνες να νιώσουν το επίπεδο του γυναικείου Βόλεϊ στη γειτονική χώρα, η οποία έχει τεράστια ιστορία στο άθλημα. Η αποστολή των Αμαζόνων και της Ορεστιάδας εκτός από το αθλητικό κομμάτι απόλαυσε την ξενάγηση στη Φιλιππούπολη των 6000 ετών ιστορίας καθώς και την σύγχρονη όψη της πόλης αφού διέμειναν στο πολυτελές Ξενοδοχείο Μαρίτσα δίπλα στο ομώνυμο ποταμό (Έβρος στην Ελλάδα), περπάτησαν στον πανέμορφο ιστορικό εμπορικό πεζόδρομο και επισκέφθηκαν τα πολυτελή πολυκαταστήματα τη πόλης.
Το κυριότερο όμως είναι ότι οι αθλήτριες δέθηκαν μεταξύ τους ακόμη περισσότερο και έκαναν καινούργιες φιλίες με τις αθλήτριες της Ορεστιάδας αλλά και της ομάδας της Μαρίτσας Φιλιππούπολης.


Η διοίκηση των Αμαζόνων Μαίστρου σημειώνει ότι «πολλά συγχαρητήρια θα πρέπει να δοθούν στους γονείς και τους συνοδούς των αθλητριών που βρέθηκαν κοντά και υποστήριξαν τις μικρές αθλήτριες στο ταξίδι τους.
Τέλος θέλουμε να απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες στη διοίκηση του Α.Ο.Ορεστιάδας για τη συνεργασία στη κοινή αυτή προσπάθεια για το καλό του Βόλεϊ του Έβρου και ευχόμαστε να συναντηθούμε ξανά στο μέλλον σε αντίστοιχες αθλητικές δράσεις».