Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Δράση για έναν πραγματικά καλό σκοπό στην Ορεστιάδα

Η Εθελοντική Ομάδα Γονέων Ορεστιάδας την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 από της 11:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας σύλλεξε πλαστικά καπάκια για την απόκτηση ενός σύγχρονου αναπηρικού αμαξιδίου που θα παραδοθεί στον στο σύλλογο ΜΕΡΙΜΝΑ, ατόμων με αναπηρία .Πλήθος πολίτες συμμετείχαν στον εγχείρημα μας από την Ορεστιάδα κ το Διδυμότειχο καθώς και από τα γύρο χωριά , όπως και φορείς και πολιτιστικοί σύλλογοι της Ορεστιάδας.
Στόχος των συντονιστών της ομάδας ήταν η συγκεντρωση ενός τόνου, ο οποίος ξεπεράστηκε κατά πολύ , φτάνοντας στο ύψος των 1.745,221 κιλά. Τα καπάκια θα τα μεταφέρει η μεταφορική εταιρία ΔΗΜΟΤΙΚΑΛΗΣ δωρεάν στην αρμόδια ανακυκλωτική εταιρία που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη.
Οι συντονιστές της ομάδας ευχαριστούν θερμά «τους χορηγούς την μεταφορική εταιρεία ΔΗΜΟΤΙΚΑΛΗΣ και το ΑΓΡΟΡΑΜΑ πρότυπο γεωπονικό κέντρο. Όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν στην δράση μας. Τον Δήμο Ορεστιάδας που μας παραχώρησε κομμάτι της πλατείας για να πραγματοποιηθεί η δράση και το Τμήμα Τροχαίας Ορεστιάδας που μας άφησε να ανεβούμε στην πλατεία ώστε να μπορέσουμε να συλλέξουμε τα καπάκια.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον dj Δημήτρη Λελιόπουλο που μας συντρόφευε με την μουσική του σε όλη την διάρκεια της δράσης.
Απόδειξη ότι με συλλογική προσπάθεια μπορεί να δημιουργηθεί κάτι όμορφο και να καλυτερέψουμε τη ζωή κάποιου/ων συνανθρώπου/ων μας! Για ορισμένους ο ένας τόνος ήταν ακατόρθωτο. Το χθεσινό αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Η συλλογή συνεχίζεται....
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα μας στο facebook ή στο e-mail μας».