Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016

Κοινό μήνυμα στήριξης στο βόλει του Εθνικού, τον καλύτερο πρεσβευτή της Αλεξανδρούπολης

Λαμπάκης: «Ενισχύουμε την ομάδα, αξίζει στήριξης από όλους». Τοψίδης: «Συμβάλει στην ανάδειξη της περιοχής, αποτελεί πηγή πλούτου για την πόλη»

Κάλεσμα προς τους θεσμικούς φορείς και τους επιχειρηματίες της πόλης να στηρίξουν τη προσπάθεια της ομάδας βόλεϊ του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης, απηύθυναν από κοινού ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελος Λαμπάκης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν στα ΜΜΕ παρουσία του Προέδρου του Τμήματος βόλεϊ του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης, κ. Γιώργου Γεωργιάδη. Ο κ. Λαμπάκης ανέφερε ότι ο Εθνικός ανήκει στις περιπτώσεις εκείνες όπου οι συνεχείς επιτυχίες και διακρίσεις προκαλούν, δυστυχώς, προβληματισμό καθώς δεν είναι εύκολο για τη διοίκηση να βρει τα χρήματα για την κάλυψη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας και κάλεσε τους θεσμικούς φορείς και τους επιχειρηματίες της πόλης σε μια κοινή προσπάθεια στήριξης της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Λαμπάκης: Ενισχύουμε την ομάδα, αξίζει στήριξης από όλους

Παράλληλα ανέφερε ότι από τις 100.000 ευρώ που διαθέτει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης για τα αθλητικά σωματεία της πόλης, 35.000 ευρώ προορίζονται για τα 14 τμήματα του Εθνικού, ποσό στο οποίο αποφασίστηκε να προστεθούν επιπλέον 2.000 ευρώ αποκλειστικά για το Τμήμα βόλεϊ του Εθνικού, ως στήριξη για την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας που αγωνίζεται στο “Challenge Cup”, σημειώνοντας συνεχείς επιτυχίες και καθιστώντας την πόλη μας γνωστή σε όλη την Ευρώπη, καθώς προβάλλεται μέσα από εκτενή ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου όλων των χωρών.
Την ερχόμενη Τετάρτη 27 Ιανουαρίου μάλιστα, η ομάδα πραγματοποιεί την 20η ευρωπαϊκή της εμφάνιση στη διάρκεια των τελευταίων 3 χρόνων, εντός έδρας, στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» με αντίπαλο την σερβική “Spartak Ljig”, την οποία κέρδισε στη Σερβία με σκορ 2-3 και μας έκανε χαρούμενους και περήφανους για ακόμη μία φορά. Ανέφερε επίσης ότι, είναι κρίμα ο αθλητισμός και ο πολιτισμός να καταρρέουν, παρά τη γενικότερη οικονομική δυσπραγία και είναι ευθύνη και υποχρέωση όλων μας να το αποτρέψουμε να συμβεί, σε πείσμα των καιρών.
Τέλος ο Δήμαρχος τόνισε ότι, η ομάδα βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή του τόπου μας, καθώς είναι η μοναδική ομάδα σε όλη την Περιφέρεια που αγωνίζεται σε τόσο υψηλό επίπεδο και διεθνείς διοργανώσεις, με συνέπεια και συνέχεια. 


Τοψίδης: Συμβολή στην ανάδειξη της Αλεξανδρούπολης, αποτελεί πηγή πλούτου για την πόλη

Από τη μεριά του ο κ. Τοψίδης, αφού αναφέρθηκε στη συμβολή της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού στην ανάδειξη της Αλεξανδρούπολης αλλά και ολόκληρου του νομού Έβρου στην Ευρώπη και αφού συνεχάρη τη διοίκηση, τον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας για τη μέχρι τώρα πορεία τους στην Ευρώπη, απηύθυνε κάλεσμα προς τους θεσμικούς φορείς και τους επιχειρηματίες της πόλης να στηρίξουν οικονομικά αλλά και ηθικά την ομάδα, γιατί η ομάδα βόλεϊ του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης μπορεί να αποτελέσει και αποτελεί πηγή πλούτου για την πόλη.

Γεωργιάδης: Αμεση ανάγκη στήριξης για να δίνουνε χαρές και διακρίσεις

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε την άμεση ανάγκη στήριξης της ομάδας από όλη την τοπική κοινωνία, ώστε να καταφέρει απερίσπαστη να συνεχίσει τη μέχρι τώρα αξιοθαύμαστη διαδρομή της, να συνεχίσει να μας δίνει χαρές και επιτυχίες και κάλεσε όλο τον κόσμο την Τετάρτη να παρευρεθεί στο γήπεδο για να πανηγυρίσουμε την πρόκριση της ομάδας μας στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, του “Challenge Cup”.